kartico Mastercard® in Maestro®, bodo vaša hrvaška doživetja lahko nepozabna. 
 "/>
Predstavitvena informacija

Doživite nepozabni oddih na Hrvaškem

Hrvaška je že od nekdaj priljubljena poletna destinacija Slovencev, saj ima v letu kar 271 sončnih dni. Če imate v žepu kartico Mastercard® in Maestro®, bodo vaša hrvaška doživetja lahko nepozabna. 
 
Fotografija: Foto Mastercard
Odpri galerijo
Foto Mastercard

Slovenci ne glede na politične razprtije še vedno radi hodijo na počitnice na Hrvaško, kjer jih navdušujejo čudovite plaže, zgodovinske znamenitosti, bogata kulinarika in prijetno podnebje. Seveda pa zanimivih dogodivščin ne ponuja le obala. Te nas čakajo tudi v notranjosti, v številnih slikovitih mestecih z zanimivo zgodovino. Ne le ljubitelje kulture, naša južna soseda bo navdušila tudi gornike in pohodnike.



Priljubljena destinacija
Čudovite plaže, zgodovinske znamenitosti, pestra kulinarika, legendarna glasba in odlično podnebje naredijo Hrvaško za eno najbolj priljubljenih turističnih destinacij na svetu – ne le med Slovenci, ampak tudi med drugimi turisti z vsega sveta. Lani jo je obiskalo več kot 18,5 milijona ljudi.

Raziskave kažejo spreminjajoč se trend pri turistih, ki si ne želijo več le nakupovati spominkov, temveč stremijo k odkrivanju pristnih lokacij, ki jim omogočajo enkratna doživetja. Denar tako postaja čedalje pomembnejši prevodnik pri izkušanju sveta in to je tudi izhodišče programa Priceless® Cities. Omogoča namreč dostop do več tisoč ekskluzivnih in osupljivih doživetij, ki s številnimi ugodnostmi privabljajo imetnike kartic Mastercard.

Foto Roger Kisby
Foto Roger Kisby


Doživetja Priceless Croatia so na voljo tako domačinom kot popotnikom in se raztezajo od kulinaričnih užitkov do kulture, zabave in nakupovanja – imetnikom kartic Mastercard pa omogočajo, da državo spoznajo popolnoma drugače. To poletje si zapomnite po neprecenljivih doživetjih, ki jih omogoča Priceless Croatia.

Postanite del spektaklov
Program Priceless Croatia tako med drugim omogoča, da doživite odprtje Poletnega festivala Dubrovnik v prav posebnem slogu. Prebudite se v dan, ko boste postali del predstave, pomerite obleke in kot igralec v šovu nastopite pred nacionalno televizijo ter se pridružite ekskluzivni VIP-zabavi skupaj s svojim spremljevalcem.

Lahko pa postanete priča avtentičnosti gladiatorskega boja v puljskem amfiteatru. Odstrite tančico in vstopite v zakulisje treninga gladiatorjev v okviru zasebnega vodenja. Vse to in še več imetnikom kartic Mastercard omogoča program Priceless® Cities. Za več informacij obiščite: www.mastercard.si.