Parižani v skrbeh, poškodovan tudi Lionel Messi

Francoski nogometni velikan Paris St. Germain ima pred prvo tekmo osmine finala lige prvakov prihodnji teden proti Bayernu veliko težav z zdravjem zvezdnikov.
Fotografija: Lionel Messi in Paris St. Germain bijeta bitko s časom. Argentinec bi zaradi poškobe lahko izpustil prvi dovoboj osmine finala lige prvakov proti Bayernu. FOTO: Eric Gaillard Reuters
Odpri galerijo
Lionel Messi in Paris St. Germain bijeta bitko s časom. Argentinec bi zaradi poškobe lahko izpustil prvi dovoboj osmine finala lige prvakov proti Bayernu. FOTO: Eric Gaillard Reuters

Ambicije Paris St. Germaina o svojem prvem naslovu evropskega prvaka so znova močno ogrožene. Trener Christophe Galtier je za torkovo prvo tekmo osmine finala proti Bayernu že izgubil najboljšega strelca svetovnega prvenstva v Katarju Kyliana Mbappeja, zdaj pri francoskemu prvaku trepetajo pred tem, da bi lahko ostali še brez Lionela Messija. Svetovni prvak in najboljši igralec mundiala si je v pokalnem porazu v Marseillu poškodoval stegensko mišico in bo izpustil prvenstveni derbi proti Monacu konec tedna.

PSG in Bayern se bosta pomerila še tretjič v zadnjih štirih sezonah lige prvakov. Leta 2020 je bil v finalu boljši Bayern (1:0), leto pozneje so se Parižani oddolžili z zmago v četrtfinalu. V Münchnu so premagali Bavarce s 3:2, v Parizu so izgubili z 0:1.

Preberite še:

Komentarji: