Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Pariz 2024

Nova okrepitev košarkarske reprezentance bo Josh Nebo

Po neuradnih, a zanesljivih informacijah je ameriški center Josh Nebo že prejel slovensko državljanstvo, reprezentanci bi lahko pomagal v lovu na OI.
Josh Nebo bo velika okrepitev slovenske izbrane vrste pod košem. FOTO: Giannis Dimitropoulos/Maccabi Playtika
Josh Nebo bo velika okrepitev slovenske izbrane vrste pod košem. FOTO: Giannis Dimitropoulos/Maccabi Playtika
N. Gr.
16. 5. 2024 | 11:30
22. 5. 2024 | 11:26
3:26

V nadaljevanju preberite:

Slovenska košarkarska reprezentanca bo v lov na olimpijsko vozovnico vstopila okrepljena. Že nekaj časa po poročanju evropskih in izraelskih športnih portalov potekajo pogovori z 206 centimetrov visokim košarkarjem Maccabija iz Tel Aviva Joshem Nebom, ki je po informacijah Dela že prejel slovenski potni list in bo reprezentanci lahko pomagal kot naturalizirani košarkar.

Na Košarkarski zvezi Slovenije so pred dnevi potrdili, da obstaja možnost nove naturalizacije in da bodo dogajanje komentirali, ko in če bo Nebo postal član slovenske izbrane vrste.

Doslej sta bila kandidata za naturalizirano mesto v izbrani vrsti Jordan Morgan in Mike Tobey, z angažmajem 26-letnega Josha Neba pa bo slovenska reprezentanca storila opazen korak naprej. Ameriški center je v tej sezoni za Maccabi v evroligi v povprečju v dobrih 23 minutah na parketu dosegal 11,2 točke, 7,1 skoka in imel zelo dober statistični indeks 16,7.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine