Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Od značilnih restavracij do skritih zdraviliških oaz

Rovinj je obkrožen z 22 otoki in otočki, v mesto pa vplujete skozi najbolj ekskluzivne marine na Jadranu.
FOTO: Maistra
FOTO: Maistra
Promo Delo
6. 11. 2023 | 16:54
20. 11. 2023 | 15:30
4:34

Rovinj je naše pravljično mesto na zahodni obali Istre, kjer vas kamnite ulice s pisanimi galerijami, trgovinami in restavracijami popeljejo do znanega zvonika cerkve sv. Evfemija, ki je na vzpetini sredi polotoka. Rovinj je obkrožen z 22 otoki in otočki, v mesto pa vplujete skozi najbolj ekskluzivne marine na Jadranu. Gostje v Rovinju imajo na voljo več kategorij hotelskih namestitev, med katerimi izstopa Maistra Collection, zbirka edinstvenih luksuznih in premium hotelov na lokacijah, ki jemljejo dih.

Hoteli v tej skupini vsakemu gostu nudijo prenovo uma, duha in telesa skozi umetniško doživetje ali izkušnjo klasičnega luksuza in vrhunske kakovosti storitev ter gurmansko ponudbo. Grand Park Hotel Rovinj ponuja prebujanje z edinstvenim pogledom na staro mestno jedro Rovinja, v luksuznem ambientu, ki ga je oblikoval Piero Lissoni.

Elegantne sobe in apartmaji s terasami ter zasebni bazeni, ki se prelivajo v kaskadah čez šest nadstropij in zlivajo z vojavami park-gozda Zlatni rt. Vonje in okuse Istre boste našli v Albaro Wellness & Spa s sedmimi restavracijami in bari, med katerimi sta značilni restavraciji Cap Aureo in Agli Amici z Michelinovo zvezdico. Tu lahko med vsakim obrokom uživate v spektakularnem razgledu. Z odprtjem Grand Park Hotela Rovinj se je končala prenova predela Monte Mulini, enega najbolj luksuznih turističnih predelov na Jadranu. Adults Exclusive Hotel Monte Mulini ima svojo skrito oazo. Art Wellness je kraj za sprostitev uma, duha in telesa s tretmaji, ki temeljijo na naravnih in zdravilnih sestavinah.

FOTO: Maistra
FOTO: Maistra

Po sprostitvi uživajte v skrbno izbrani gastronomski ponudbi v eni od treh vrhunskih restavracij. Ob svetlobi sveč in mesečini nad zalivom Lone je ekskluzivna restavracija Amatis na majhni terasi hotela romantičen in edinstven kraj za dva. V tej najmanjši restavraciji na Hrvaškem vas bo pričakal osebni natakar in vam postregel s petimi hodi. Hotel Lone iz zbirke Maistra je edinstvena kombinacija vrhunske lepote, sloga in dizajna.      

Ob velikih steklenih stenah začnite dan s hotelskim zajtrkom in bogato izbiro sveže pripravljene specialitete in pijače v kombinaciji počasne priprave hrane ob klasični strežbi in bifejski mizi. Tekka by Lone je kraj, kjer Vzhod sreča Istro in ustvari fantastično kombinacijo inovativnih živil v jedeh, ki jih lahko uživate v enem najlepših zelenih vrtov v Rovinju ali v enako privlačni, dizajnersko urejeni notranjosti restavracije. Po gurmanskem doživetju so gostom na voljo notranji bazen, savne, sprostitveni bazen, vodne postelje in masaže v Wellness & Spa centru.

V uvali Lone goste pričakuje Eden, edinstveni hotel z očarljivim vzdušjem v senci dišečega park-gozda Zlatni rt. Ob odlični storitvi z dolgoletno tradicijo individualnega pristopa do vsakega gosta se lahko prepustite tretmajem s sredozemsko kozmetiko in vonjavami Istre velnes in spa centru.

Art boutique hotel Adriatic je v zgodovinskem središču Rovinja in je edinstveni kraj v osrčju tega sredozemskega mesta, krasijo ga luksuzen ambient in umetniške fantazije. Z vsakim korakom skozi edinstveno okolje odkrijete novo zgodovinsko plast in več kot sto umetniških del priznanih sodobnih umetnikov, ob tem to namesto hotela postane prostor doživetij in spominov. V intimnem vzdušju restavracije z odprto kuhinjo v slogu francoske brasserie dan začnite z zajtrkom po naročilu. Meni restavracije Brasserie Adriatic se čez dan spreminja, zato zajtrku sledi lahko kosilo s pogledom na rovinjski vrvež. Za večerjo lahko izbirate med mesnimi in ribjimi jedmi ter lokalnimi okusi, kot so ravioli, polnjeni s skuto, ali domače testenine s tartufi.


Naročnik oglasne vsebine je Maistra Collection.

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine