TV: Katere oddaje ostajajo in katere se poslavljajo?

Pandemija koronavirusa je pošteno spremenila programske sheme naših televizij. Na Vikendu smo zato zbrali informacije, katere domače oddaje ostajajo na ekranih in katere ne.
Fotografija: Vikend paket
Odpri galerijo
Vikend paket

TV Slovenija


Na TV SLO 1 ostaja oddaja Dobro jutro, med 9.00 in 11.20 pa bo še naprej na sporedu program za otroke in mlade, v tem sklopu predvajajo tudi oddajo v živo Izodrom.

Dobro jutro
Dobro jutro


Večine tedenskih oddaj, kot so Studio City, Kaj dogaja? Z Jonasom in druge, do nadaljnjega ne bodo snemali, bodo pa nekatere, ki so že posnete, še vedno na sporedu. Oddaja Tednik ostaja vsaj še dva ponedeljka, a bo sestavljena iz že predvajanih prispevkov. Informativni program TVS bo svoje moči usmeril v dnevno dogajanje, osrednji Dnevnik ostaja daljši, Odmevi ravno tako. Vreme do preklica ne bo vodeno, ampak bodo informacije podali v obliki avdiozapisa.

Joker
Joker


Oddaje razvedrilnega programa, kot so Joker, Slovenski pozdrav, Vem, Na lepše, Videotrak, so že posnete, deloma to velja tudi za Vikend paket, tako da trenutne razmere na njihovo predvajanje v rednih terminih za zdaj ne bodo vplivale.
Na TV SLO 2 je novost glasbena oddaja s koncerti slovenskih glasbenikov, ki jo pripravljajo na Valu 202. Na sporedu bo okoli 22.00.
 

Pop TV in Kanal A


Na sporedu ostaja šov MasterChef Slovenije, ki si ga boste lahko ogledali vsak četrtek in petek ob 20. uri. Prav tako ostaja serija Najini mostovi, ki bo na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri. Snemanje šova Zvezde plešejo so prekinili, ob nedeljah ob 20. uri boste zato lahko gledali že posneto Delovno akcijo.

MasterChef Slovenija
MasterChef Slovenija


Ekipi Sveta na Kanalu A in oddaje Preverjeno sta se pridružili ekipi oddaje 24ur, skupaj pripravljajo oddajo 24ur, ki je zdaj na sporedu petkrat na dan.

Planet TV


V ponedeljek in torek ob 20. uri na sporedu ostaja kviz Milijonar, ki je bil posnet vnaprej, ob torkih zvečer bo tudi nova oddaja Preživetje v divjini. Ob petkih bo še naprej oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem, ki jo snemajo brez občinstva in ob okrnjeni ekipi. Pri Črnem Petru prav tako za zdaj ostaja na sporedu, se pa seli na sobotni večer.

VIKEND - Milijonar - Milijonar
VIKEND - Milijonar - Milijonar


Novost na Planet TV je še domača komična serija Srečno samski, za zdaj pa so nehali snemati šov Gasilci, ki so ga napovedali za to pomlad.

Komentarji: