TV namig: Pogovor s predsednikom vlade in z opozicijo

Slavko Bobovnik bo na TVS najprej gostil Marjana Šarca, potem pa še predsednike opozicijskih strank, na Kanalu A vas čaka akcija Top Gun, na Planet TV pa komedija Veliko leto.
Fotografija: Foto
Odpri galerijo
Foto

Ponedeljek, 17. decembra

 

Pogovor s predsednikom vlade: TV SLO 1 ob 20.00


Slovenija, 2018. Vodi: Slavko Bobovnik. Pogovorna oddaja. 50 minut.
Pred štirimi meseci je predsednik nove slovenske vlade, prve manjšinske v zgodovini Slovenije, postal novinec v državni politiki, Marjan Šarec. Na 96. dan dela nove vlade bo voditelj pogovora Slavko Bobovnik, preveril, kaj obljublja nova vlada. Med njunimi temami pogovora bodo: zdravstvo, obisk v Avstriji, molk z Zagrebom, sovražni govor, koalicijske zdrahe, drugi tir brez Madžarov …
 

Pogovor z opozicijo: TV SLO 1 ob 21.00


Slovenija, 2018. Vodi: Slavko Bobovnik. Pogovorna oddaja. 50 minut.
Na pogovor so povabili predsednike opozicijskih strank Janeza Janšo (SDS), Mateja Tonina (NSi), Zmaga Jelinčiča (SNS) in Luko Mesca (Levica), ki jih bodo vprašali, kako vidijo novo vlado, kje se strinjajo z njo in kje, če sploh kje, so pripravljeni Slovenijo potegniti skupaj naprej. 
 


Top Gun: Kanal A ob 20.00

Vikendova ocena: 4 (od 5)

ZDA, 1986. Režija: Tony Scott. Igrajo: Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer, Tom Skerritt. Akcijska drama. 110 min. 
Maverick je član elitne vojaške letalske šole. Čez noč zaslovi s pogumnim podvigom, ki pa ne sledi predpisom. Med mladimi piloti se vname bitka za bleščeči naziv Top Gun, ki ga dobi najboljši diplomiranec letnika. Maverickov največji tekmec je pilot z vzdevkom Iceman, poleg tega pa se Maverick zagleda v inštruktorico letenja Charlie.

 

Veliko leto: Planet TV ob 22.30

Vikendova ocena: 4 (od 5)

Veliko leto
Veliko leto


The Big Year. ZDA, 2011. Režija: David Frankel. Igrajo: Owen Wilson, Jack Black, Steve Martin. Komedija. 100 min.
Kenny, Stu in Brad so nadebudni opazovalci ptičev, ki tekmujejo, kdo bo v letu dni videl več različnih vrst ptic. Glede na to, da so zaradi orkana v ZDA po sili razmer v njihove kraje priletele tudi mnoge eksotične vrste ptic, imajo vsi trije priložnost zmagati, a kaj, ko jih pri podvigu ovirajo tudi zasebne težave in medsebojna nesoglasja.
 

 


 

Komentarji: