Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Film & TV

TV namigi: Krepostni Gemstonovi, Tednik in Čez planke

Na HBO prihaja nova humoristična serija z družino TV pridigarjev, v kateri globini vere parira samo še globina pohlepa. V Tedniku tokrat o šoli, znanju, ocenah in težavah mladih, z oddajo Čez planke pa lahko obiščete Šrilanko.
The Righteous Gemstones - Krepostni Gemstonovi Foto HBO
The Righteous Gemstones - Krepostni Gemstonovi Foto HBO
19. 8. 2019 | 10:03
19. 8. 2019 | 10:20
2:33

Ponedeljek, 19. avgusta

 

Krepostni Gemstonovi: HBO ob 21.00



The Righteous Gemstones. ZDA, 2019. Režija: Danny McBride. Igrajo: Danny McBride, John Goodman, Erika Diamond, Walton Goggins, Marla Maples. Hum. nan. 60 min. 

Priljubljeni komik Danny McBride (televizijska serija Podravnatelja) se vrača na HBO s komično serijo o svetovno znanem televizijskem pridigarju z dolgo tradicijo zavrženosti, pohlepa in dobrodelnosti – vse to v imenu gospoda Jezusa Kristusa. McBride nastopa v glavni vlogi Jesseja Gemstona, ki je tisto, kar ga je naučil oče Eli Gemstone (John Goodman), predelal in priredil za sodobno občinstvo globalne kongregacije. Celotna družina Gemstone je fanatična v svojem verskem prepričanju, čeprav ni jasno, ali zato, ker res verjamejo ali ker jim to prinaša neizmerno bogastvo.
 


Tednik: TVS 1 ob 20.00


Foto Blaž Samec/Delo
Foto Blaž Samec/Delo


Slovenija, 2019. Vodi: Jelena Aščić. Aktualno-informativna oddaja. 60 min.

Tudi tokratna oddaja Tednik je tematska: Od igre do šole. Preverili bodo ali se v šolah učijo le za ocene, ali šteje znanje. Ugotavljali bodo, da je naša brezplačna šola za mnoge precej predraga. Pogledali bodo tudi mladi rod z nadarjenimi in prodornimi. A kaj, ko so mnogi mladi sužnji svojih telefonov. Ali pa so celo ujeti v splet nasilja ...
 


Čez planke: Šrilanka: TVS 2 ob 20.00


Čez planke: Šrilanka - Čez planke: Šrilanka Foto TVS
Čez planke: Šrilanka - Čez planke: Šrilanka Foto TVS


Slo. Dok. odd. dok. prog. 55 min.

Po koncu državljanske vojne se je začel hiter vzpon bisera Indijskega oceana. Šrilanka je danes druga najbogatejša država južne Azije glede na bruto domači proizvod na prebivalca. Spoznali bomo različne skupnosti, ki sobivajo na otoku, šrilanške izbrisane, kako je cunami spremenil način življenja in kakšne priložnosti se pletejo med Šrilanko in Slovenijo.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine