TV namigi: Popevka 2018, Vikend paket, judo ...

Med popevkami bosta krmarila Nuška Drašček in Mario Galunič, z Vikend paketom se vračata Bernarda Žarn in Jože Robežnik, čaka pa vas tudi svetovno prvenstvo v judu. 
Fotografija: Popevka Foto Ziga Culiberg
Odpri galerijo
Popevka Foto Ziga Culiberg

Nedelja, 23. septembra


Popevka 2018: TV SLO 1 ob 20.00 (Premiera)


Slovenija, 2018. Voditelja: Nuška Drašček in Mario Galunič. Prenos.
Letos bo 42. festival potekal v studiu TVS, slišali bomo 13 novih skladb, izvajalci jih bodo odpeli v živo ob spremljavi revijskega orkestra RTV Slovenija ali pa festivalskega ansambla ter pod dirigentskim vodstvom Patrika Grebla. Nastopili bodo Flora Ema Lotrič, Alex Volasko, Tjaša Hrovat in Uroš Steklasa, Canegatto, Gregor Ravnik, Nika Zorjan, Andraž Hribar, Nastja Gabor, Matjaž Kumelj, MJAV, Manca Špik, Rene Markič in Lea Likar. 
Strokovna žirija bo podelila štiri nagrade, in sicer za najboljše besedilo, za najboljšo interpretacijo, za najboljšo priredbo in za najbolj obetavnega avtorja ali izvajalca, peta nagrada pa bo pripadla izvajalcu, ki bo najbolj prepričal občinstvo.


Vikend paket: TV SLO 1 ob 17.20


Vikend paket Foto Ziga Culiberg
Vikend paket Foto Ziga Culiberg


Slo., 2018. Voditelja: Bernarda Žarn in Jože Robežnik. Razved. odd.
Tudi v novi sezoni stalnica ostajajo zgovorni in zabavni komentatorji, ki bodo analizirali dogodke in teme preteklega tedna, čakajo pa jih tudi povsem novi izzivi in zabavne preizkušnje. Novost jesenske sezone je rubrika, v kateri boste lahko občudovali čarodeja nove generacije, Magic Aleksandra, ki je s triki začaral in očaral Slovenijo.


To je vojna!: Planet TV ob 20.15

Vikendova ocena: 4


This Means War. ZDA, 2012. Režija: McG. Igrajo: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy. Akcijska romantična komedija. 98 min. 
Foster in Tuck sta vrhunska operativca Cie in najboljša prijatelja. A njuno prijateljstvo se znajde na preizkušnji, ko ugotovita, da nevede dvorita isti ženski, Lauren Scott.


Judo: TV SLO 2 ob 14.00


Svetovno prvenstvo. Prenos iz Bakuja. 
 

Komentarji: