Predstavitvena informacija

Slovensko podjetje ponuja sanjsko službo na sanjski destinaciji

Kaj pravite na to, da bi šli popolnoma brezplačno na potovanje na eksotično destinacijo in bili za to še plačani?
Fotografija: Delo ne bo težko, bo pa velik užitek. FOTO: Tomaž Gorec
Odpri galerijo
Delo ne bo težko, bo pa velik užitek. FOTO: Tomaž Gorec

Mislite, da taka služba res obstaja? Obstaja! Ponuja jo slovensko podjetje Spletni partner d. o. o., katerega dejavnosti so digitalni marketing, izdelava spletnih strani, upravljanje spletnih portalov, optimizacija spletnih strani in izobraževanje s področja interneta. Podjetje Spletni partner d. o. o. ima v lasti več zanimivih spletnih portalov. Med njimi je najbolj prepoznaven Lepote Slovenije, na katerem najdete več kot 300 lepih in zanimivih krajev po vsej Sloveniji, opisanih in opremljenih s fotografijami.

Za več informacij o tej sanjski službi smo povprašali Tomaža Gorca, ki je odgovorna oseba za omenjeno službo. Povedal nam je, da so se sanjsko službo odločili ponuditi zato, ker so kreativna agencija in želijo imeti kreativne pristope pri promociji podjetja ter iskanju kadrov za delo v njihovem podjetju. Tomaž Gorec je povedal tudi, da to ni prvič, da imajo razpis za sanjsko službo. Eno so že ponudili pred dobrimi štirimi leti in vse skupaj je izpadlo zelo dobro. Zato so se odločili, da jo ponudijo znova. Takrat je sanjsko službo dobila Tamara iz Laškega, sanjska destinacija so bili Filipini, tokrat pa bo destinacija Indonezija.

Tamara iz Laškega je svojo sanjsko službo opravljala na Filipinih. FOTO: Tomaž Gorec
Tamara iz Laškega je svojo sanjsko službo opravljala na Filipinih. FOTO: Tomaž Gorec


Tomaža smo tudi povprašali, kakšno delo bo morala opravljati oseba, ki bo dobila to službo. Povedal nam je, da delo zagotovo ne bo težko. Oseba, ki bo dobila to službo, bo morala pisati članke o lepih in zanimivih krajih, ki jih bo obiskala v Indoneziji. Poleg pisanja člankov bo morala posneti še kakšen vlog in narediti kakšno lepo fotografijo. Torej, nič težkega. Če naredimo povzetek, bo oseba brezplačno potovala in bo za to še plačana. Za koga, ki rad potuje, to v bistvu niti ne bo služba, ampak uživanje. Tomaž pravi, da želijo dobiti osebo, ki ima res rada potovanja. Nikakor ni pogoj, da je že veliko potovala, pomembno je zlasti, da bo imela veselje do potovanj in da je odgovorna, delavna in pozitivna.

Bi vas zanimala taka služba? Več informacij o njej najdete na https://www.zasluzek.org/sanjska-sluzba, kjer se lahko tudi prijavite. 

Tomaž Gorec je sicer znan popotniški bloger, ki ima na svoji Facebook strani več kot 45.000 sledilcev. Nekateri njegovi videoposnetki imajo več kot 150.000 ogledov. Njegovo stran si lahko ogledate na https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo, kjer najdete res zanimive videoposnetke z njegovih potovanj. O tem, koliko sveta je že prepotoval, pričajo tudi številne čudovite fotografije, ki jih je ustvaril. Vidi se, da potovanja res obožuje, da se o vsakem kraju, ki ga obišče, tudi poduči in da rad naveže pristne stike z domačini. Njegovo življenje je celo tako prepredeno s potovanji, da ga prijatelji, znanci in tudi popolni tujci večkrat prosijo za nasvet v zvezi s potovanji v bližnje in tudi bolj oddaljene dežele.Čeprav so potovanja njegov najljubši konjiček, ima Tomaž Gorec izjemno rad tudi svojo službo, ki ji nameni res veliko svojega časa, truda, vneme in ustvarjalnosti. Optimizacija spletnih strani je nekaj, v čemer resnično uživa, ne nazadnje je s tega področja eden najboljših, najbolj izkušenih in zato tudi najbolj iskanih slovenskih strokovnjakov. Tudi zato, ker v svojem delu neznansko uživa, bi lahko rekli, da se lahko pohvali z nadvse uspešno kariero. Optimizacija in izdelava spletnih strani gresta seveda z roko v roki, podjetje Spletni partner d. o. o. pa je odlična izbira, kadar potrebujete celostne storitve s področja spleta in spletnega marketinga. Odlikujejo ga strokovni pristop, dolgoletne izkušnje, znanja na vrhunski ravni, prijetna ekipa, ki deluje kot celota, natančnost in še kaj. Na koncu pa lahko o tem pričajo tudi številne zadovoljne stranke.

Le kdo si torej ne bi želel v takem podjetju dobiti sanjske službe in s človekom, kot je Tomaž Gorec, odpotovati na drugi konec sveta? Prijavite se, morda pa sanjska služba, ki jo boste opravljali v Indoneziji, čaka prav vas! Pripravite se na odkrivanje nekega drugega sveta, na raziskovanje skritih kotičkov, spoznavanje drugačne kulture in veliko novega znanja, ki vam ga bo z veseljem predal Tomaž Gorec.

Naročnik oglasa je Spletni partner, d. o. o.