Predstavitvena informacija

Vrtec za goste

V vrtcu za goste Palčkov klub je za majhne otroke izjemno dobro poskrbljeno.
Fotografija: Otroška soba za igro FOTO: Joe Woergoetter
Odpri galerijo
Otroška soba za igro FOTO: Joe Woergoetter

Medtem njihovi starši uživajo na odlično pripravljenih smučarskih progah in v raju nežnega pršiča. Animatorke bodo ljubeče poskrbele za otroke, stare od 3 mesece do 7 let, nekaj ur, pol dneva ali ves dan.

Na družinskih smučarskih območjih v Zillertalu je za otroke odlično poskrbljeno v otroški šoli smučanja ali deskanja v Fügnu in Kaltenbachu, kjer se bodo na igriv način naučili teh zimskih spretnosti. Pod vodstvom izkušenih učiteljev smučanja in deskanja bo za vaše otroke ljubeče poskrbljeno, tako da bodo z veliko potrpežljivosti in navdušenja spoznali ta dva priljubljena zimska športa.

Plezalni center Zillertal
Gostje, ki si želijo poleg akcije na smučarskih progah doživeti še kaj drugega, lahko obiščejo plezalni center Zillertal. Številne notranje in zunanje plezalne smeri so odličen izziv za male in velike plezalce. 

Nov plezalni center Zillertal v Aschau im Zillertal ponuja poleg številnih aktivnosti v Fügen-Kaltenbachu in v prvi počitniški regiji v Zillertalu za vsako starost odličen izziv. Obnovljena plezalna hala v plezalnem centru Zillertal v Aschau im Zillertal ponuja notranje in zunanje plezalne smeri na 1000 m2 v vseh težavnostnih stopnjah in do višine 16 metrov, tako da boste lahko svoje plezalno znanje preizkušali vsak dan znova. Poleg tega vam nudi plezalni center Zillertal v Aschauu 320 m2 veliko klimatizirano balvansko steno ter zunanje in notranje območje. Prav tako vas pričakuje pet samovarovalnih naprav, otroški del in prijeten sprostitveni kotiček z možnostjo izposoje in nakupa plezalne opreme in sončno teraso. 

Novi plezalni center FOTO: Austria.info
Novi plezalni center FOTO: Austria.info


Sankanje
Sankanje v Fügen-Kaltenbachu je vedno prava pustolovščina v prečudoviti naravni kulisi Zillertala. Vas in vaše prijatelje pričakuje šest zanimivih sankališč, ki bodo poskrbela za pestro počitniško zabavo. 

Uživajte na smučarskih progah in sankališčih. FOTO: Andi Frank
Uživajte na smučarskih progah in sankališčih. FOTO: Andi Frank


Z dolžinami od 800 metrov do 5,5 kilometra vas pričakujejo sankališča Fügenberg, Hochfügen, Spieljoch, Uderns, Gattererberg in Aschau. Če nimate svojih sani, si jih lahko izposodite v eni od izposojevalnic sani v Fügnu, Hochfügnu, Fügenbergu, Spieljochu ali Udernsu. Kontakt z najbližjo izposojevalnico sani najdete med podrobnejšimi informacijami posameznih sankališč. 

Sankališča so dolga od 800 m do 5,5 km. Foto: Schultz-ski.at
Sankališča so dolga od 800 m do 5,5 km. Foto: Schultz-ski.at


Več informacij o zimi v Avstriji: www.austria.info