Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet so ljudje

Končno ga je srečala v živo

Da je velika oboževalka Beatlov, pričata že imeni njenih dvojčkov, zdaj pa je svojega idola, Paula McCartneyja, tudi osebno spoznala. A tudi Kate Hardcastle ni od muh.
Paul McCartney med podpisovanjem knjige Kate Hardcastle in njenima dvojčkoma, Judeu in Marthi. FOTO: Reuters
Paul McCartney med podpisovanjem knjige Kate Hardcastle in njenima dvojčkoma, Judeu in Marthi. FOTO: Reuters
J. Z. G.
9. 9. 2019 | 14:15
9. 9. 2019 | 14:32
2:25
Potem ko je Paul McCartney, nekdanji član skupine The Beatles in zato še danes eden svetovno najbolj znanih glasbenikov, prejšnji petek v eni londonskih založb predstavljal svoj knjižni prvenec za otroke z naslovom Hey Grandude! (Hej, carski dedek!, op. p.), je bila med občinstvom, ki si je želelo njegove lastnoročno podpisane knjige, tudi 42-letna Kate Hardcastle iz Yorkshira.

Mama treh otrok je s seboj pripeljala svoja triletna dvojčka, oba poimenovana po pesmih najslavnejšega benda na svetu. Deček sliši na ime Jude – po pesmi Hey Jude –, deklica pa na ime Martha (Martha My Dear). »Paulova oboževalka sem že, odkar vem zase. Mama in oče sta bila velika oboževalca Beatlov in sta svojo strast prenesla tudi na svoje otroke,« je pojasnila. »Velika čast in sreča je, da smo danes lahko tukaj, ganjena sem zaradi srečanja s svojim največjim idolom.«

A tudi Hardcastlova ni kar tako, saj je pevka v prostem času namreč ena od vodilnih britanskih strokovnjakinj za (medijsko) podjetništvo, potrošniški trg in maloprodajo, ki je optimizacijo poslovodenja s preobrazbo uveljavljenih britanskih in mednarodno priznanih blagovnih znamk izpeljala tudi na britanski nacionalni televiziji. Soustanoviteljica družbe Insight with Passion (Vpogled s strastjo) se je lani zaradi svojega doprinosa k britanskemu podjetništvu znašla tudi na častni kraljičini listi in tako postala članica reda britanskega imperija (MBE).Sicer pa svoje znanje o vodenju poslovnih procesov širi tudi na seminarjih, kongresih in dogodkih, ki jih prirejajo ugledni mediji ali družbe, izjemno aktivna pa je tudi v (humanitarnih) kampanjah in organizacijah, ki podpirajo ženske, zaradi česar je prejela številne nagrade, med drugim tudi nagrado Downing Streeta Point of Light, za povrh pa je še ambasadorka žensk v športu.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine