Kraljevska razbojnica Georgea porinila po hribu (FOTO)

Sedemletna Savannah Phillips je v zadnjih dneh postala prava zvezda britanske kraljeve družine.
Fotografija: Savannah in George s svojima materama. FOTO: Steve Parsons/AP
Odpri galerijo
Savannah in George s svojima materama. FOTO: Steve Parsons/AP

London – Vnukinja princese Anne in pravnukinja britanske kraljice Elizabete II. je najprej ukradla pozornost na balkonu Buckinghamske palače med uradnim praznovanjem kraljičinega 92. rojstnega dne, ko je princu Georgeju, tretjemu v vrsti za britanski prestol, pred celim svetom nagajivo prekrila usta, ker se je naveličala njegovega govoričenja.

Nekaj dni kasneje sta bila Savannah, hči Petra Phillipsa, bratranca princa Williama, Georgeovega očeta, in mali princ ponovno skupaj. S svojima materama in sorojenkama sta se družila na igri pola. George se je skušal na vrhu manjšega hribčka pridružiti sestri Charlotte in drugim otrokom. Komaj mu je uspelo splezati na hribček in se usesti, ko je doživel šok - kar naenkrat se je znašel na dnu hribčka, pri tem pa mu je »pomagala« Savannah, ki ga je brez pomisleka odrinila, da se je prekucnil proti dnu. Čeprav je tretji v vrsti za prestol, pa mu je Savannah ponovno pokazala, kdo je šef.

George, ki bo naslednji mesec dopolnil pet let, je bil na robu solz in je tolažbo poiskal pri mami Kate Middleton.

Če se je britanska javnost hudomušno nasmehnila pobalinskosti Savannah, pa je bila veliko manj navdušena nad tem, da se je George igral s plastično pištolo, kar je bilo po mnenju mnogih neprimerna igrača za bodočega monarha.

Komentarji: