Trump razkril, kaj je Melanii kupil za rojstni dan

Prva dama ZDA danes praznuje 48. rojstni dan.
Fotografija: Donald in Melania Trump sta v dneh pred njenimn rojstnim dnem gostila francoskega predsednika Emmanuela Macrona in njegovo ženo Brigitte Macron- FOTO: AP
Odpri galerijo
Donald in Melania Trump sta v dneh pred njenimn rojstnim dnem gostila francoskega predsednika Emmanuela Macrona in njegovo ženo Brigitte Macron- FOTO: AP

WASHINGTON – Predsednik ZDA Donald Trump se je po telefonu oglasil v oddajo Fox &Friends (Fox in prijatelji) in sporočil, da je danes poseben dan, saj njegova žena Melania slavi svoj 48. rojstni dan.

Sledilo je logično vprašanje - kaj je predsednik ženi kupil za darilo? »Bolje da o tem ne govorim, ker se lahko znajdem v težavah. Morda ji nisem dal ravno veliko. Veste kaj ... dal sem ji lepo čestitko. Preveč sem zaposlen, da bi naokoli iskal darila. Dal sem ji čudovito čestitko in lepe rože,« je razkril.

Trump je nato hitro spremenil temo in spregovoril o največjem testu, ki ga je Melania kot prva dama prestala doslej - torkovi državniški večerji za francoskega predsednika Emmanuela Macrona. »Odlično se je odrezala. Ljudje iz Francije so bili očarani nad vsem,« se je pohvalil.

Sevničanka se je osebno angažirala pri pripravi večerje, na kateri so na zlatih krožnikih stregli ameriške in francoske specialitete. Tudi sicer je bila barva večera zlata; gostje so jedli z zlatim priborom,m na mizah je bilo zlato okrasje, zlati so bili tudi stoli in svečniki.

Komentarji: