Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet so ljudje

Vojna se nadaljuje

Soprogi znanih britanskih nogometašev v spopadu, ki razdvaja otoško javnost.
Rebekah Vardy v srečnejših časih. FOTO: Reuters
Rebekah Vardy v srečnejših časih. FOTO: Reuters
14. 10. 2019 | 13:31
14. 10. 2019 | 13:39
2:55
Britanski paparaci so na londonskem letališču Heathrow ujeli objokano soprogo nogometaša Leicester Cityja Jamieja Vardyja Rebekah Vardy.

Nogometaš in njegova žena sta se vrnila z dopusta v Dubaju, slaba volja noseče 37-letne Rebekah pa je posledica spora s Coleen Rooney.

Spomnimo: kraljica WAGsic (angleški izraz za žene in dekleta nogometašev) in žena britanskega nogometnega zvezdnika Wayna Rooneya Coleen je nedavno razvozlala veliko skrivnost, ki ji je kratila spanec. Odkrila je namreč, kdo tabloidom prodaja skrivnosti iz njenega zasebnega življenja, natančneje z zasebnega računa na Instagramu.

Coleen se je do rešitve uganke dokopala nadvse zvito. Blokirala je vse, ki so spremljali njene objave, razen Rebekah, potem pa opazovala, kako se njene zgodbe pojavljajo v tabloidu The Sun.

»Tole me je morilo že nekaj let in končno sem stvari prišla do dna,« je na instagramu zapisala Coleen in nadaljevala: »V preteklih petih mesecih sem objavljala lažne zgodbe, da bi videla, če se bodo pojavile v tem mediju. In veste kaj – res so se! Zgodba o tem, da sva v Mehiki izbirala spol najinega otroka, o moji vrnitvi na televizijo in zadnja, o poplavi v kleti naše hiše. Shranila sem vse posnetke zaslona in originalne zgodbe, ki jasno pričajo, da jih je videla le ena oseba, Rebekah Vardy.«

Britanski mediji so Coleen zaradi detektivskega dela že oklicali za WAGatho po sloviti pisateljici kriminalk Agathi Christie.
Rebekah Vardy je vse obtožbe zanikala in dejala, da bi ji bilo ljubše, če bi se Coleen obrnila naravnost nanjo in se ne bi odločila za javno obračunavanje, saj bi potem lahko zamenjala geslo za svoj račun.

Coleen in Wayne Rooney sta kljub njegovim številnim skokom čez plot poročena že 11 let. FOTO: AFP
Coleen in Wayne Rooney sta kljub njegovim številnim skokom čez plot poročena že 11 let. FOTO: AFP


»Tekom let so imeli dostop do mojega profila na instagramu razni ljudje in samo v tem tednu sem izvedela, da sledim ljudem, ki jih ne poznam in jim nikoli nisem želela slediti,« je povedala Rebekah in pristavila: »Ne skušam biti duhovita, toda ne potrebujem denarja. Kaj bi pridobila, če bi prodala zgodbo o tebo? Odvratno se mi zdi, da moram to zgodbo sploh zanikati. Morala bi me poklicati prvič, ko se ti je to zgodilo.« Vardyjeva je napovedala, da bo na pomoč poklicala forenzične strokovnjake.

Njuna slavna soproga se v zvezi z zadevo zaenkrat še nista oglasila, toda v vojno sta posredno vpletena tudi onadva. Britanski mediji tako poročajo, da je Jamie Vardy na družabnih omrežjih že prenehal slediti Waynu Rooneyu.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine