Predstavitvena informacija

Kupite vsa božična darila pri Dedolesu

Ste že končali z božičnimi nakupi za vso družino? Ali prav vsako leto kupujete darila v zadnjem hipu?
Fotografija: FOTO: Dedoles
Odpri galerijo
FOTO: Dedoles

Blagovna znamka Dedoles ima nekaj zabavnega in izvirnega ne glede na skupino, ki ji pripadate. Pisane in edinstvene malenkosti za tiste, ki ste že kupili in zavili vsa glavna darila, ter nasvete za izjemna darila po odličnih cenah za tiste, ki še nimate ničesar. Pozabite na stres ter sebi in najdražjim še danes priskrbite nekaj iz Dedolesove ponudbe.

Radost, ki jo prinašajo majhne stvari

Ali spadate v prvo skupino ljudi, pri katerih so vsa božična darila že zavita in pripravljena, da jih položite pod jelko? Kaj če bi dodali še kaj? Pri Dedolesu imajo popolno rešitev, kako najdražje še bolj razveseliti. Kupite jim zabavne kose, ki jim bodo takoj privabili nasmeh na obraz.

Kaj pa če jim daste občutek topline in udobja v obliki nogavic ali copat? Ali morda kapo, šal ali par rokavic? Vsak od teh kosov bo vašim najdražjim prinesel malo več veselja.

FOTO: Dedoles
FOTO: Dedoles

FOTO: Dedoles
FOTO: Dedoles

Tako za otroke kot za odrasle

Čudovito je, da lahko v bogati ponudbi Dedolesa najdete idealno darilo za vsakogar. Za prijatelja, ženo, sina, dedka, vnukinjo ali celo soseda. Starost pri Dedolesu ne igra nobene vloge. Pomemben je le najljubši hobi osebe, ki jo želite obdariti.

Če je vaš mož izjemen sam svoj mojster, mu podarite par nogavic, ki predstavljajo prav to. Če vaša babica obožuje folkloro, ji prinesite nogavice z vzorcem ljudske umetnosti. Ali vaš otrok obožuje samoroge? Kupite mu izdelek s tem motivom. Ali pa preprosto celotni družini podarite ujemajoče se nogavice na božično temo in začutite povezanost.

FOTO: Dedoles
FOTO: Dedoles

Izberite danes

Ker je božič najdejavnejši čas v letu, so zaloge izdelkov omejene, zato je najbolje, da o darilih ne razmišljate predolgo in jih naročite čim prej. Dobavnega roka ne boste po nepotrebnem podaljševali in lahko ste 100 % prepričani, da bodo darila prispela pravočasno.

Še zadnji nasvet

Kako pa poskrbite, da bo vaše naročilo prispelo do božiča? Izbirajte med izdelki, ki so na voljo, saj jih lahko vsako podjetje najhitreje dostavi. Ne bo vam več treba skrbeti in tako lahko preprosto uživate v praznikih na polno. Brez nepotrebnega stresa na natrpanih ulicah nakupovalnega centra.

Dedoles vam tudi letos prinaša veliko popustov in veselja. V teh dveh dneh vam ni uspelo izkoristiti našega posebnega kupona za popust in kupiti svoje sanjske kose po ugodnih cenah? Naj vas ne skrbi! Odkrijte našo razprodajo in polepšajte dan sebi ali svojim najdražjim.

FOTO: Dedoles
FOTO: Dedoles


Naročnik oglasne vsebine je Dedoles