Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nedelo

Nagrada za postrvjo zgodbo Samo midva

Chef Žiga Koprivc iz celjske Galerije okusov je v Zagrebu slavil kot dobitnik posebne nagrade za družbeno odgovornost.
Grigoris Kikis (v sredini), zmagovalec regionalnega tekmovanja jugovzhodne Evrope in Sredozemlja, desno slovenski chef Žiga Koprivc, dobitnik nagrade S. Pellegrino za družbeno odgovornost, levo Ivan Tartaro, dobit­nik nagrade Acqua Panna za povezanost v gastronomiji Foto Ivan Dimnjaković/Vedran Metelko
Grigoris Kikis (v sredini), zmagovalec regionalnega tekmovanja jugovzhodne Evrope in Sredozemlja, desno slovenski chef Žiga Koprivc, dobitnik nagrade S. Pellegrino za družbeno odgovornost, levo Ivan Tartaro, dobit­nik nagrade Acqua Panna za povezanost v gastronomiji Foto Ivan Dimnjaković/Vedran Metelko
20. 11. 2022 | 16:00
29. 11. 2022 | 18:19
5:37

V nadaljevanju preberite:

Akademija za mlade chefe S. Pellegrino je tekmovanje, ki po vsem svetu išče talentirane in ambiciozne kuharje. Pot do velikega finala, ki bo prihodnje leto v Milanu, vodi prek petnajstih regionalnih finalnih tekmovanj, od Kanade, Združenih držav Amerike in Latinske Amerike do Evrope, Kitajske in pacifiške regije. Na regionalnem finalu jugovzhodne Evrope in Sredozemlja je Žiga Koprivc iz celjske Galerije okusov slavil kot dobitnik posebne nagrade za družbeno odgovornost, za katero glasujejo predstavniki zveze trajnostnih restavracij, ki vodijo program Food Made Good.

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine