Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Zaradi pretepa v murskosoboški bolnišnici 11 ovadenih

Steplo se je 17 oseb.
Splošna bolnišnica Murska Sobota FOTO: O. B.
Splošna bolnišnica Murska Sobota FOTO: O. B.
S. S.
16. 10. 2019 | 13:21
16. 10. 2019 | 13:27
1:37
Sredi septembra so murskosoboškim policistom prijavil več kršitev javnega reda in miru v Splošni bolnišnici Murska Sobota, so spomnili ob predstavitvi zaključkov preiskave. Ugotovili so, da se je steplo 17 oseb. V pretepu so uporabljali različne nevarne predmete: bejzbol palice, kovinsko teleskopsko palico, kovinsko palico za golf, dve leseni palici, dva plinska razpršilca in steklenico vina, so navedli na PU Murska Sobota. Tri osebe so bile poškodovane.

Policisti murskosoboške policijske postaje so zdaj zaključili obsežno preiskavo in 11 osumljenih oseb, starih od 29 do 59 let, kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva, za katero je predpisana kazen zapora do treh let.

Proti 11 kršiteljem bodo uvedli še prekrškovni postopek zaradi suma storitve prekrška po zakonu o zasebnem varovanju zaradi neupoštevanja ukrepov varnostnika. Predpisana globa znaša od 200 do 400 evrov. Proti trem pa bodo uvedli še prekrškovni postopek zaradi suma storitve prekrška po zakonu o varstvu javnega reda in miru, za kar je predpisana globa od 250 do 500 evrov, so še navedli na PU Murska Sobota in dodali, da so med sprtimi izvedli mediacijo oziroma pomiritveni postopek.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine