Predstavitvena informacija

Nova podoba, nove aplikacije, še več TV-vsebin

VOYO se je z novimi aplikacijami iOS, Android, Android TV in prenovljeno spletno stranjo z letošnjim majem predstavil v novi podobi.
Fotografija: VOYO Foto: Pro Plus
Odpri galerijo
VOYO Foto: Pro Plus

V osmih letih se je storitev uveljavila kot vodilni naročniški TV na zahtevo (S-VoD) v Sloveniji s 40.000 zvestimi uporabniki, ki bodo odslej najboljše TV-vsebine spremljali v novi, sodobnejši in bolj dovršeni platformi. Preizkusite nov VOYO tudi vi.

Še večji izbor priljubljenih TV-vsebin za vsak okus

Danes ima VOYO več kot 5.000 različnih TV-vsebin: kot zanimivo primerjavo lahko izpostavimo, da bi za ogled vseh porabili kar štiri mesece dopusta brez spanja ali izletov do hladilnika. V preteklem letu so vsi uporabniki skupaj na VOYO preživeli več kot 447 let, kar znese več kot 4.897.415 ur.
 
Ker se zavedamo, da je predvsem vsebina tista, ki prepriča uporabnika, si nenehno prizadevamo, da lahko na VOYO vsak najde vsebine po svojem okusu.
 
Ljubitelji in privrženci slovenske produkcije (Ljubezen po domače, MasterChef Slovenija, Delovna akcija, Mali šef Slovenije, Reka ljubezni) si le to lahko na VOYO ogledajo 24 ur pred predvanjanjem na TV. Številne serije in telenovele bodo prepričale občinstvo, željno drame in romantike, športne entuziaste pa ogled vseh športnih dogodkov (MotoGP, UEFA Liga prvakov, UFC, boks) v živo na vseh napravah. Risanim junakom je namenjena posebna rubrika OTO, kjer najmlajši v varnem okolju spremljajo risanke, sinhronizirane v slovenščino.
 
VOYO tudi na Hrvaškem in EU

Tudi na dopustu v tujini VOYO omogoča spremljanje priljubljenih TV-vsebin. Nemoteno lahko spremljate prav vse TV-vsebine v 28 državah članicah EU. Tudi zamudniki pridejo na svoj račun - ogled zamujenih TV-vsebin POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO je omogočen za 7 dni nazaj, brez oglasov.


 
Nove aplikacije, nove funkiconalnosti

VOYO je z novo, sodobno podobo še bolj prepričljiv. Posodobljena spletna stran, prenovljene aplikacije za iOS, Android in Android TV, predvsem pa prijaznejša in preglednejša uporabniška izkušnja omogočajo avtomatsko predvajanje epizod naprej, hitro predvajanje vsebin, dovršen starševski nadzor, kreiranje personaliziranega seznama vsebin. V razvoju sta tudi aplikaciji za televizije znamk Samsung in LG, prav tako aplikacije za operacijske sisteme TV-operaterjev. Če želite, si lahko VOYO zagovotovite tudi pri svojem operaterju: Telekom Slovenije, T-2, A1 in Telemach.