Na avtocesti pri Postojni konec zastojev zaradi nesreče

Primorska avtocesta je bila nekaj časa zaprta med Postojno in počivališčem Ravbarkomanda, v smeri proti Ljubljani.
Fotografija: Situacija okoli 15.30 ure na priključku Postojna II. FOTO: Dars, avtocestne kamere
Odpri galerijo
Situacija okoli 15.30 ure na priključku Postojna II. FOTO: Dars, avtocestne kamere

Zaradi prometne nesreče je bila od okoli 15. do okoli 16. ure zaprta primorska avtocesta med Postojno in počivališčem Ravbarkomanda, in sicer v smeri proti Ljubljani, je objavil Prometno-informacijski center za državne ceste.

Zaradi odstranjevanja posledic nesreče sta bila zatem na tem odseku zaprta prehitevalni in vozni pas. Promet je potekal le po počasnem pasu, nastalo je območje zastojev, daljše od desetih kilometrov. Sedaj so posledice nesreče odstranili, zastojev ni več.

Kot je sporočil Center za obveščanje Republike Slovenije, je do nesreče prišlo, ker se je kombiniranemu vozilu odpela prikolica, v kateri so prevažali dva konja. Pri trku z osebnim vozilom, ki je peljalo za prikolico, se je ta prevrnila na bok.

En konj je ostal v prikolici ujet. Posredovali so gasilci PGD postojna, ki so kraj dogodka prometno in požarno zavarovali, s tehničnim posegom pa rešili ujetega konja in odklopili akumulator na vozilu.

Priključek Postojna. FOTO: Dars, avtocestne kamere
Priključek Postojna. FOTO: Dars, avtocestne kamere

 

Komentarji:

Mnenja

Dmitro Kuleba, minister za zunanje zadeve Ukrajine, Josep Borrell, visoki predstavnik EU za zunanje zadeve in varnostno politiko ter podpredsednik evropske komisije
Več...