Na jugu Rusije po napadu z dronom požar v rafineriji nafte

Požar, ki so ga že pogasili, je izbruhnil v rafineriji Ilsk v regiji Krasnodar po napadu »neidentificiranega brezpilotnega letalnika«.
Fotografija: Rusija je v sredo sporočila, da je sestrelila dva ukrajinska brezpilotna letalnika, usmerjena proti Kremlju v Moskvi. FOTO: Ostorozhno Novosti/Reuters
Odpri galerijo
Rusija je v sredo sporočila, da je sestrelila dva ukrajinska brezpilotna letalnika, usmerjena proti Kremlju v Moskvi. FOTO: Ostorozhno Novosti/Reuters

Na jugu Rusije je danes po napadu brezpilotnega letalnika zagorelo v rafineriji nafte. Požar, ki so ga že pogasili, je izbruhnil v rafineriji Ilsk v regiji Krasnodar po napadu »neidentificiranega brezpilotnega letalnika«, je dejal predstavnik reševalnih služb, poročanje ruske tiskovne agencije Tass povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Tamkajšnji guverner Venjamin Kondratjev je na telegramu sporočil, da je bil požar omejen na 400 kvadratnih metrov površine, nato pa so ga reševalne službe hitro pogasile.

Incident se je zgodil po več napadih z droni, ki jih je Rusija obsodila, vključno z napadom, ki je bil po mnenju Moskve namenjen atentatu na predsednika Vladimirja Putina.

image_alt
Protinapad na Kremelj

Rusija je v sredo sporočila, da je sestrelila dva ukrajinska brezpilotna letalnika, usmerjena proti Kremlju v Moskvi, in Ukrajino obtožila poskusa atentata na Putina. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je obtožbe Moskve zavrnil.

Preberite še:

Komentarji: