Maraton Alpe Scott je naslednji izziv

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Kolesarska sezona je na vrhuncu in z mislimi smo že pri najlepšem in najtežjim kolesarskim dogodkom, ki nas čaka na začetku prihajajočega meseca.

 

ni podpisa
ni podpisa

 

Trasa maratona ostaja nespremenjena – kolesarje bo vodila čez prelaze Jezerski vrh, Pavličevo sedlo in Črnivec, na cilju v Kamniku pa bo za njimi 130km in kar 2000m premagane višinske razlike.
»Tudi letos bomo največ pozornosti namenili varnosti na maratonu«, poudarja vodja maratona Janez Jarm. »Največ nam pomeni, da se udeleženci na maratonu počutijo dobro in da je ob koncu dneva to ena zares lepa izkušnja za vse«, še dodaja.

 

ni podpisa
ni podpisa

 

Zakaj je Maraton Alpe Scott edinstven?
Prvi razlog je zagotovo trasa maratona, ki vodi po čudovitih krajih in vasicah, kjer se odpirajo pogledi na slikovite zelene doline in mogočne vršace. Druga posebnost je zahtevnost maratona – med rekreativnimi kolesarskimi prireditvami pri nas je Maraton Alpe Scott zagotovo največji izziv.

 

ni podpisa
ni podpisa

 

Prijave na 12. Maraton Alpe Scott so še odprte
Če ste maraton že odpeljali, potem vas verjetno ni potrebno posebej navduševati, da se dogodka udeležite tudi letos. Če pa se z izzivom okoli Kamniško – Savinjskih Alp še niste srečali, ostaja pa že nekaj let vaša želja, potem je morda priložnost prav letos. Kolesarska sezona je odprta, časa za priprave je še dovolj, odprte pa so tudi že prijave na 12. Maraton Alpe Scott s cenejšo startnino vse do 29. junija.

Več na http://maraton-alpe.si/

 

Več iz te teme:

Komentarji: