Jukeov prvi milijon

Nastaja na različnih lokacijah, jubilejni milijonti je pripeljal iz Nissanove tovarne v Sunderlandu v Veliki Britaniji.
Fotografija: Milijonti nissan juke, ki je bil izdelan v Nissanovi tovarni v Sunderlandu, v Veliki Britaniji. FOTO: Nissan
Odpri galerijo
Milijonti nissan juke, ki je bil izdelan v Nissanovi tovarni v Sunderlandu, v Veliki Britaniji. FOTO: Nissan

Ko so pred osmimi leti pri Nissanu predstavili model nissan juke, si kljub temu da jih je pred njim neverjetno pozitivno presenetil že večji qashqai, le niso mogli misliti, da jih bodo danes izdelali že v milijon primerkih.
 

Tudi vrhunska športna različica nismo


Juke sicer nastaja na različnih lokacijah, jubilejni milijonti pa je pripeljal s proizvodnega traku v Nissanovi tovarni v Sunderlandu v Veliki Britaniji. Skupna številka zajema tudi vrhunsko športno različico nismo, ki so jo v Sunderlandu začeli izdelovati leta 2012. Medtem, ko je bil jubilejni primerek pripravljen v modri barvi, pa je po statistiki med kupci jukea v Evropi najbolj priljubljena črna barva, ki je tudi prva izbira pri osebno prilagojeni notranjosti in zunanjosti.
 

Bil je pionir


Juke je bil na področju malih mestnih križancev pred leti neke vrste pionir, danes pa ima že številne tekmece. Kljub temu in kljub dejstvu, da je na trgu že dolgo, je bil uspešen tudi v lanskem letu, saj so ga v Evropi prodali v 95 tisoč primerkih.

Komentarji: