Predstavitvena informacija

Nespresso praznični trenutki, navdihnjeni z nordijskimi okusi

Približujejo se prazniki, ki jih proslavljamo s svojimi najdražjimi in najbližjimi, s katerimi delimo posebne trenutke uživanja v kavi.
Fotografija: Doživite hygge z novo linijo kave Nespresso, ki jo je navdahnil skandinavski slog. FOTO: Nespresso
Odpri galerijo
Doživite hygge z novo linijo kave Nespresso, ki jo je navdahnil skandinavski slog. FOTO: Nespresso


Letos je Nespresso oblikoval svojo ikonično praznično linijo, ki so jo navdihnili nordijski užitki. S tem skandinavskim trendom, imenovanim hygge, želi Nespresso svoje stranke spodbuditi, da v tem prazničnem obdobju upočasnijo svoje hitro življenje ter se posvetijo prijateljem in družini.

V sodelovanju s priznano dansko oblikovalko Louise Campbell je Nespresso lansiral omejeno izdajo kave in dodatkov, ki jih navdihujejo okusi in dizajn nordijskih držav. Predstavljamo vam dve edinstveni aromatizirani in eno črno kavo ter linijo dodatkov omejene izdaje, skrbno zasnovane za vse ljubitelje kave in dizajna.

V okviru linije Nespresso Original omejena izdaja z nordijskim navdihom vključuje dva nova okusa kave: Variations Nordic Almond Cake Flavoured in Variations Nordic Cloudberry Flavoured. Zasnovana na tradicionalnih nordijskih sestavinah je Variations Nordic Almond Cake kombinacija okusa piškotov in vanilje z osnovo Livanta, navdihnjena s tradicionalno norveško torto Kvæfjordkake.

Variations Nordic Cloudberry Flavoured je kava, navdihnjena z nežnim okusom barjanske robide. Aroma sladkega sadja in kanček kislosti sta združeni z zaokroženostjo osnove kave Livanto.

Za vse tiste, ki želite ostati zvesti svoji dolgi črni kavi, je na voljo Nordic Black, ki jo navdihuje nordijska kultura in je naša prva kava Lungo iz omejene izdaje. S prefinjenimi sladko-sadnimi notami in blagim žitnim okusom vas bo ta lahkotna aromatična kava navdušila z vsakim požirkom. Oboževali jo boste tako z mlekom kot brez njega.

FOTO: Nespresso
FOTO: Nespresso


Skandinavski vplivi Louise Campbell so jasno vidni v dizajnu kapsul, embalaže in dodatkov. Nordijsko navdihnjena linija kave Nespresso odlično ponazarja nordijski trend minimalističnega sloga s tradicionalnimi vplivi narave, kot je razvidno iz dizajna, ki ponazarja številne plasti nordijske kulture in pokrajine. Kolekcijo bo dopolnjevala nova stalna ponudba potovalnih skodelic, poleg tega pa še dve PIXIE skodelici omejene izdaje in stojalo za kapsule View Cube. Vsak dodatek naredi trenutke ob kavi še bolj veličastne, zaradi česar je ta kolekcija odlično praznično darilo ob bližajočih se praznikih.

Louise Campbell je komentirala: »Navdušena sem bila, ko sem slišala, da je bil moj predlog, da kapsule naredim še bolj dragocene, kot so bile, sprejet, zaradi česar je vsaka od njih tako očarljiva kot kamenčki na plaži, neustavljiva za nabiranje. Upam, da bodo izdelki in dizajn v prazničnem času pričarali dih svežega, nordijskega zraka. Upam tudi, da bodo ljudi spomnili na lepoto narave in navdušenje, ki ga prinaša vsaka podrobnost. Vsak del moje zbirke si lahko predstavljate kot razglednico s severa. Naj bo to kapsula, vrečka ali embalaža.«

FOTO: Nespresso
FOTO: Nespresso


Poleg serije kapsul in dodatkov prihaja tudi kavni aparat omejene izdaje Essenza Mini v moderni srebrni barvi, ki je zasnovan tako, da dopolnjuje sodoben dizajn kuhinje. Essenza Mini prinaša popolno doživetje kave Nespresso in daje eleganten videz vsaki moderni kuhinji. V prazničnem času proslavite radost z nordijskimi užitki Nespresso. Za več informacij obiščite https://www.nespresso.si/si/festive.