Predstavitvena informacija

Dejan Zavec, Cristiano Ronaldo in številni drugi svetovno znani športniki prisegajo na kakovost izdelkov Herbalife Nutrition

Podjetje Herbalife Nutrition podpira številne svetovno znane športnike in postavlja ljudi na prvo mesto. Prav zaradi tega in vseh drugih prednosti je podjetje znano kot vodilni ponudnik nadomestkov obrokov in beljakovinskih dopolnil.*
Fotografija: HERBALIFE 
Odpri galerijo
HERBALIFE 

Ameriški igralec Robert Urich je nekoč dejal, da se lepa zunanjost začne od znotraj. Ob predanosti zdravemu in aktivnemu načinu življenja Herbalife Nutrition sponzorira več kot 190 vrhunskih dogodkov, ekip in športnikov po vsem svetu, vključno z več kot 70 vrhunskimi športniki in ekipami iz Evrope.

HERBALIFE - Cristiano Ronaldo 
HERBALIFE - Cristiano Ronaldo 


Med drugim tudi Dejana Zavca, nekdanjega svetovnega boksarskega prvaka in vrhunskega slovenskega športnika. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na večletno sodelovanje z enim najboljših nogometašev na svetu, Cristianom Ronaldom, katerega uradni prehrambeni sponzor je Herbalife in ki že več let deluje kot ambasador linije CR7 za energijo in kondicijo. Tudi Damir Džumhur, tenisač, ki je trenutno na 23. mestu na svetovni lestvici ATP, je potrdil vrhunsko kakovost in koristne učinke izdelkov Herbalife, zlasti izdelkov iz linije, izrecno namenjene športnikom.

HERBALIFE - DEJAN ZAVEC 
HERBALIFE - DEJAN ZAVEC 


Herbalife Nutrition poudarja moč sodelovanja, zato je podjetje v letih 2012 in 2013 postalo naslovni sponzor četrtfinalistov in polfinalistov košarkarske španske lige ACB, italijanskega olimpijskega komiteja, italijanske plavalne zveze, francoske odbojkarske zveze in ženske ekipe Atletico Madrid. Herbalife Nutrition je tudi predstavitveni sponzor in uradni prehrambni partner kluba Los Angeles Galaxy.
 

*Vir: Euromonitor International Limited; izdaja iz leta 2018 v zvezi z zdravjem potrošnikov, definicije za kategorijo nadomestkov obroka in beljakovinskih prehranskih dopolnil; skupni tržni delež imetnika (v %) svetovne blagovne znamke, merjeno v drobnoprodajnih cenah, podatki za leto 2017.

Več informacij: www.herbalife.si