Meghan po prepiru s Harryjem sredi noči odkorakala iz hiše

Zakonca imata drugačne poglede na to, kako naj bi si zagotovila finančno neodvisnost.
Fotografija: Nobenega dvoma ni, kdo v tem zakonu nosi hlače. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Nobenega dvoma ni, kdo v tem zakonu nosi hlače. FOTO: Reuters

Meghan (39) je zapustila Harryja (36). To je pred dnevi senzacionalistično zapisala revija New Idea. Leto 2020 se je za britanskega princa in njegovo ameriško ženo začelo s šokantno napovedjo, da zapuščata kraljevo družino, po selitvi na drug stran Atlantika pa naj bi bili odnosi med njima precej napeti.

Po selitvi v razkošen nov dom v Santa Barbari v Kaliforniji Harry in Markle nimata miru. Vso voljo in energijo sta usmerila v to, da si zagotovita brezskrbno finančno prihodnost, ona pa je uresničitev tega videla v tem, da bi postala z možem del šovbiznisa oziroma hollywoodske industrije, ki ji je pred poroko v kraljevo družino že pripadala. Prav številni načrti, povezani s filmsko industrijo, pa so v britanski javnosti kot tudi v kraljevi družini izzvali veliko nezadovoljstva, češ da Meghan izkorišča svoj kraljevski status in podpisuje pogodbe s producentsko hišo Netflix in digitalno platformo Spotify. To naj bi bil tudi kamen spotike med zakoncema, ki sta si večno zvestobo obljubila maja leta 2018.

Vir, ki je blizu Meghan, je razkril, da sta se sprla, ker nimata enakih želja in vizije glede denarja. Meghan hoče, da je vse tako, kot ona reče, in od njega pričakuje, da se bo z njo strinjal. Harry pa meni, da nekaterih dogovorov Meghan ne bi smela skleniti, in ima občutek, da ne bi smel na vse pristati. Kam je na noč, ko je med njima počilo, pobegnila, vir ni vedel, domneva pa, da je odšla na plažo, kjer se je skušala umiriti in zbrati misli. Naslednjega jutra se je vrnila domov in se s Harryjem pomirila, a več kot očitno je, da je njun zakon pod pritiskom. Harry pri tem niti nima izbire, saj v ZDA nima svoje družine in prijateljev, razen leto in pol starega sina Archieja, kar ona dobro izkorišča sebi v prid.

Komentarji: