Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Šok terapija uspela, v polnem Tivoliju je padla slovita Crvena zvezda

Cedevita Olimpija je z Zoranom Dragićem na parketu premagala Crveno zvezdo s 96:86. Zoran Martić je obdobje na ljubljanski klopi začel uspešno.
Karlo Matković je blestel pod obema obročema. Foto Filip Barbalić/Cedevita Olimpija
Karlo Matković je blestel pod obema obročema. Foto Filip Barbalić/Cedevita Olimpija
7. 1. 2024 | 14:40
7. 1. 2024 | 14:43
4:54

V nadaljevanju preberite:

Teden dni lahko v košarki pomeni ogromno razliko. Pred točno sedmimi dnevi se je od klopi Cedevite Olimpije poslovil Simone Pianigiani, po odhodu Italijana, prihodu Zorana Martića in vrnitvi Zorana Dragića v kader so Ljubljančani spet zadihali s polnimi pljuči. V Tivoliju so prikazali najboljšo predstavo sezone in s 96:86 na kolena spravili evroligaško Crveno zvezdo, ki v zadnjem obdobju igra v odlični formi.

Po več mesecih nezadovoljstva z režimom dela zdaj že bivšega Pianigianija so košarkarji Cedevite Olimpije v soboto popoldne zaigrali, kot da bi se jim odvalil kamen od srca. V polnem Tivoliju je Martić za začetek nove dobe ljubljanskega kolektiva pričakal Crveno zvezdo, ki je po dveh evroligaških zmagah proti Fenerbahčeju in na derbiju proti Partizanu v Ljubljano prišla utrujena, za nameček še v pričakovanju pravoslavnega božiča, in naletela na mino.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine