France Football: Real bi za Mbappeja razvezal mošnjiček

Trikratni zaporedni klubski evropski prvak naj bi bil za mladega Francoza pripravljen odšteti 280 milijonov evrov.
Fotografija: Kyliana Mbappeja nocoj čaka reprezentančni izziv proti Islandiji. FOTO: Franck Fife/AFP
Odpri galerijo
Kyliana Mbappeja nocoj čaka reprezentančni izziv proti Islandiji. FOTO: Franck Fife/AFP

Pariz – Po poročanju francoske revije France Football je trikratni zaporedni evropski prvak, madridski Real, pripravljen vložiti rekordnih 280 milijonov evrov za nakup napadalca bajno bogatega pariškega velikana PSG in francoskega reprezentanta Kyliana Mbappeja. To bi bil seveda z naskokom najdražji prestop v nogometni zgodovini.


Na muhi Reala že predlani


Mbappe, ki je z »galskimi petelini« lani v Rusiji postal svetovni prvak, je prvi na seznamu (kadrovskih) želja povratnika na klop »galaktikov«, njegovega rojaka Zinedina Zidana. Real je sicer 20-letnega ostrostrelca skušal zvabiti v svoje vrste že predlani, vendar se je takratni napadalec Monaca rajši odločil za odhod v Pariz.


Rekord drži Neymar


Kot še navaja France Football, bo madridski gigant kmalu stopil v stik z vodstvom PSG, ki je v lasti katarske investicijske družbe Oryx, in začel pogovore za rekordni prestop. Doslej se je največ denarja obrnilo ob selitvi zdajšnjega Mbappejevega klubskega soigralca, Brazilca Neymarja – zanj je PSG predlani Barceloni odštel kar 222 milijonov evrov.

Preberite še:

Komentarji: