Gorica že sedmič v sezoni z neodločenim izidom (VIDEO)

Primorski kolektiv se je v 15. kolu slovenskega prvoligaškega nogometnega tekmovanja z 2:2 razšel z Rudarjem.
Fotografija: Milan Tučić je dvakrat zatresel domačo mrežo. FOTO: Leon Vidic/Delo
Odpri galerijo
Milan Tučić je dvakrat zatresel domačo mrežo. FOTO: Leon Vidic/Delo

Nova Gorica – Nogometaši Gorice so v 15. kolu slovenskega prvoligaškega nogometnega tekmovanja vpisali že sedmi neodločeni izid. Pred domačim avditorijem so se danes z 2:2 razšli z Rudarjem, ki je dvakrat vodil, a se je primorski kolektiv izvlekel z enajstmetrovko, ki jo je v 78. minuti uspešno izvedel Nigerijec Bede Amarachi Osuji, ki je v zadnjih treh dvobojih trikrat zadel, dvakrat z bele točke. Tokrat je najstrožjo kazen zakrivil nerodni David Kašnik, ki je v kazenskem prostoru pohodil Semirja Smajlagića.


Tučić dvakrat, Radić v vratnico


Velenjčani so načeli domačo mrežo prek Milana Tučića, ki je uspešno sprožil z roba kazenskega prostora. Odgovor Gorice je bil takojšen – Smajlagić je izid poravnal pet minut pozneje po samostojnem protinapadu. Sredi drugega polčasa se je Rudar ponovno dokopal do vodstva, vnovič je – po kotu Damjana Trifkovića – zadel Tučić, po njegovem strelu z glavo je žoga še spremenila smer po zaslugi hrvaškega branilca Mattea Tomička. Le nekaj minut prej je Dominik Radić že premagal Grego Sorčana, a zatresel desno vratnico.


Gorica : Rudar 2:2 (1:1)


Štadion v športnem parku, gledalcev 300, sodnik Kajtazović (Kranj).

Strelci: 0:1 – Tučić (22.), 1:1 – Smajlagić (27.), 1:2 – Tučić (64.), 2:2 – Osuji (78./11-m).

Gorica: Sorčan, Curk, Tomiček, Lipušček, Celcer, Kolenc, Grudina, Džuzdanović (od 66. Gulić), Osuji, Kotnik, Smajlagić (od 83. M. Kavčič).

Rudar: Pridigar, Dedić, Tomašević, Kašnik, Hrubik, Bolha, Trifković, Arap, Tučić (od 85. Kamara), Pušnik (od 60. Škoflek), Radić (od 73. Črnčič).

Preberite še:

Komentarji: