Se Zidane vrača v Juventus?

Italijanski nogometni orjak je, po prihodu Cristiana Ronalda, pripravljen na še eno spektakularno okrepitev.
Fotografija: Bosta Zinedine Zidane in Cristiano Ronaldo skupno športno pot nadaljevala pri stari dami? FOTO: Ben Stansall/AFP
Odpri galerijo
Bosta Zinedine Zidane in Cristiano Ronaldo skupno športno pot nadaljevala pri stari dami? FOTO: Ben Stansall/AFP

Torino – Italijanski nogometni orjak Juventus je, po prihodu serijskega zbiralca zlatih žog, Portugalca Cristiana Ronalda, pripravljen na še eno spektakularno okrepitev. V Torino naj bi se, kot poročajo španski mediji, vrnil dovčerajšnji trener evropskega klubskega prvaka Reala Madrida, Zinedine Zidane, ki naj bi zasedel mesto pomočnika športnega direktorja kluba Fabia Paraticija. Kot je znano, je Francoz zapustil trenerski stolček »galaktikov« kmalu po osvojitvi tretje zaporedne evropske krone.


Ob še eni legendi – Nedvedu


Zidane je, potem ko si je ime ustvaril pri Bordeauxu, v igralski karieri prvič na tuje odšel ravno k »stari dami« in njen dres nosil med letoma 1996 in 2001, ko se je preselil v Madrid. V vrstah Juventusa je zbral 151 ligaških nastopov in dosegel tudi 24 zadetkov. Z »Zizoujem«, ki naj bi se k novemu delodajalcu preselil oktobra, bo strokovni štab pri italijanskem prvaku še bolj ugleden, že zdaj funkcijo klubskega podpredsednika opravlja nekdanji odlični češki nogometaš Pavel Nedved.
 

Komentarji: