Tabor bo proti Domžalam igral tudi za Miho

Sežanski nogometni prvoligaš bo sobotno tekmo z Domžalami na domačem štadionu posvetil svojemu nogometašu, 19-letnemu Mihi Hladu, in njegovi rehabilitaciji.
Fotografija: Miha lahko na dolgi poti proti okrevanju računa tudi na pomoč soigralcev. FOTO: NK Tabor Sežana
Odpri galerijo
Miha lahko na dolgi poti proti okrevanju računa tudi na pomoč soigralcev. FOTO: NK Tabor Sežana

Miha Hlad je maja letos doživel hudo prometno nesrečo, v kateri je utrpel težje poškodbe glave. Več kot dva meseca je preživel v umetni komi, zdaj pa ga čaka dolga in zahtevna rehabilitacija. Okrevanje po nezgodnih poškodbah možganov je dolgotrajen proces, so v sporočilu za javnost opozorili Sežanci, ki želijo pomagati, k pomoči pa pozivajo ljudi z vseh koncev Slovenije.
 
»Potreboval bo vrsto specialističnih obravnav fizioterapevta in delovnega terapevta (s specialnimi znanji s področja nevrorehabilitacije) ter logopeda. Cilj/namen rehabilitacije je ponovno učenje in izboljšanje izvajanja vsakodnevnih aktivnosti v različnih okoliščinah v največji možni kvaliteti in kontroli gibanja,« so pojasnili.
 
V ta namen bodo sobotno tekmo 12. kola Prve lige Telemach z Domžalami v celoti posvetili Mihi ter izkupiček od prodanih vstopnic namenili za njegovo rehabilitacijo. Obisk tekme ni nujen, saj so na voljo tudi virtualne vstopnice po 10 evrov, cena VIP-virtualne vstopnice pa znaša 20 evrov. Virtualno vstopnico je moč kupiti z nakazilom omenjenih zneskov na TRR kluba.

Drži se, Miha!
 
Podatki za nakazilo:

NK Tabor Sežana, Kosovelova ulica 1c, 6210 Sežana
TRR: SI56 6100 0000 9116 213 odprt pri Delavski hranilnici d.d.
Namen: Virtualna vstopnica
Sklic: 00 02102021


FOTO: NK Tabor Sežana
FOTO: NK Tabor Sežana

Preberite še:

Komentarji: