Vijolični odprli novo poglavje

Danes se z dopusta vrača dosedanji športni direktor NK Maribor Zlatko Zahović, ki bo vodstvo kluba seznanil z napovedanim odstopom.
Fotografija: Mariborski nogometaši so opravili prvi trening pred novo sezono. Foto Tadej Regent/Delo
Odpri galerijo
Mariborski nogometaši so opravili prvi trening pred novo sezono. Foto Tadej Regent/Delo

Maribor – Nogometni državni podprvak Maribor je novo sezono odprl sinoči s tradicionalno skupno večerjo in danes dopoldne s prvim treningom. Manjkali so oboleli Marko Šuler, Jasmin Mešanović (smrt v družini) in udeleženci reprezentančnih akcij Martin Milec (zanj se ogreva Partizan), Luka Zahović, Amir Dervišević, Martin Kramarič in Jan Mlakar, prihodnji teden se bosta – po lažjih operativnih posegih – pridružila povratnik s posoje Sunny Omoregie (armenski Alaškert) in Luka Uskoković.


Pirić prišel, Mertelj odšel


Po nesrečnem zaključku posoje pri Aluminiju, ko je prav v zadnji tekmi obležal na igrišču, še nekaj časa med kandidati za nastop ne bo Denis Šme, poškodovan je tudi Luka Koblar, ki se bo iz mladinske preselil v člansko slačilnico. Skozi izhodna vrata je šel doslej le Aleš Mertelj, ki mu je potekla pogodba (po njegovih stopinjah naj bi šel Adis Hodžić), novinec je dosedanji vratar Zrinjskega Kenan Pirić, soigralcem se bosta ponovno pridružila Sandi Ogrinec, ki je bil posojen v Krško, in Luka Štor, ki je izkušnje nabiral v Kidričevem. Na trenerskem stolčku je ostal Darko Milanič.


Zahović se vrača z dopusta


Danes pa naj bi bila znana tudi nadaljnja usoda dosedanjega športnega direktorja kluba Zlatka Zahovića, ki se vrača z dopusta. Njegov napovedan odstop je še naprej nedorečen, vodstvo kluba naj bi predvidoma tudi uradno z njim seznanil že danes.

Komentarji: