Po kraji športnega copata zalezovalec teniške zvezde pred sodnika

Britanska teniška zvezdnica Emma Raducanu se je morala kaj hitro spopasti s pastmi, ki jih prinaša planetarna prepoznavnost.
Fotografija: Po porazu s Črnogorko Danko Kovinić je Emma Raducanu (na fotografiji) že po drugem kolu morala zapustiti letošnje OP Avstralije. FOTO: Loren Elliott/Reuters
Odpri galerijo
Po porazu s Črnogorko Danko Kovinić je Emma Raducanu (na fotografiji) že po drugem kolu morala zapustiti letošnje OP Avstralije. FOTO: Loren Elliott/Reuters

Njen uspeh na OP ZDA jo je leta 2021 izstrelil med največje zvezde teniške karavane, a Emma Raducanu še vedno živi s starši na obrobju Londona. Tudi to ni ustavilo 35-letnega brezposelnega someščana, ki naj bi kar trikrat vstopil na posestvo Raducanujevih.

Gre za poročenega moškega, ki trdi, da je v 21-letnico zaljubljen, pustil ji je tudi več ljubezenskih sporočil in celo zemljevid, ki prikazuje, kako dolgo pot je prehodil do njenega domovanja. Decembra je okrasil drevo na vrtu hiše z božičnimi venci, medtem ko naj bi oče britanske teniške senzacije pogrešal športni copat, ki ga je moški ukradel, misleč, da pripada Raducanujevi.

Prav pri tem dejanju so ga uspele posneti varnostne kamere, kmalu so ga aretirali in privedli pred sodnika. Na sodišču v Bromleyju so ga že spoznali za krivega, februarja sledi izrek sodbe.

Preberite še:

Komentarji: