Četrtek
, 3. julij 2025
Delo home
Neomejen dostop | že od 14,99€
Delo home
Novice
Gospodarstvo
Delov poslovni center
Šport
Kultura
Mnenja
Magazin
Sobotna priloga
Nedelo
D podkasti
Tiskane izdaje
Prijava
Rubrike
Podkasti
E-novice
Naročnine
Metering
Novice
Slovenija
Evropa izbira
EU 20 let
Lokalno
Svet
Znanoteh
Okolje
Črna kronika
Gospodarstvo
Novice
Nova gospodarska politika
Like
Next
Kariera
Avstrijska Koroška
18. Poslovno-finančni sejem
Delov poslovni center
Podjetniške zvezde
Šport
Mobilne tehnologije
Nepremičnine
Gradbeništvo
Energetika
Zdravje
Kapitalski trgi
Izvozniki
Šport
Nogomet
Košarka
Luka Dončić
Zimski športi
Kolesarstvo
Tour 2025
Tenis
Rokomet
Drugi športi
Šport zasebno
Športne stave
Kultura
Glasba
Film & TV
Oder
Knjiga
Ocene
Vizualna umetnost
Kresnik
Razno
Mnenja
Komentarji
Kolumne
Gostujoče pero
Pisma bralcev
Od srede do srede
Magazin
Svet so ljudje
Zanimivosti
Potovanja
Kulinarika
Avtomobilno
Dobro jutro
Generacija+
Karikatura
Učitelj sem!
Sobotna priloga
Nedelo
Nedeljski izleti
D podkasti
Tiskane izdaje
English
Dobro jutro!
Hitre povezave
Moje naročnine
Naročila
Več novic
2
dni
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Izjemen dosežek: slovensko vino med 50 najboljšimi na svetu
Vino Capris Orange rumeni muškat 2015 je na največjem vinskem ocenjevanju na svetu prejelo prestižno nagrado Best in Show.
Preberite več
2
dni
Magazin
|
Kulinarika
Keramika
Petnajst minut s chefom. In dvesto ur v delavnici
Keramika, ki jo srečamo v ambiciozni gastronomiji, je vmesna vrednost med estetiko in lepoto ter uporabnostjo.
Preberite več
7
dni
Magazin
|
Kulinarika
En Dan v mestu
Špela Kuhar, arhitektka: Tivoli je zeleno srce Ljubljane
Z možem sva si zadala nalogo, da promovirava arhitekturni in kulturni dragulj v bližini našega doma – Plečnikovo hišo.
Preberite več
9
dni
Magazin
|
Kulinarika
Likovna umetnost
Bi bila Kofetarica tako slavna kot Mona Liza, če bi bila ukradena?
Kofetarica je po mojem mnenju zanimivejša od Mone Lize Leonarda da Vincija, pravi umetnostni zgodovinar Noah Charney.
Preberite več
10
dni
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Skrivnosti slovenske gastronomije v novi prestižni reviji OK magazin
Odkrijte edinstvene zgodbe in navdihujoče ustvarjalce, ki slovensko gastronomijo dvigujejo na svetovno raven – z OK magazinom boste vedno korak pred trendi.
Preberite več
12
dni
Magazin
|
Kulinarika
Najboljša restavracija na svetu
Chef, ki z močjo hrane osrečuje ljudi
Restavracija Maido v Limi, ki jo vodi Mitsuharu Micha Tsumura, je zagovornica kuhinje nikkei, fuzije japonskih in perujskih okusov.
Preberite več
13
dni
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
50 Best 2025: Najboljša restavracija na svetu je v Limi (komentar Ane Roš)
V prvi jakostni lestvici izbora World’s 50 Best Restaurants ni več nobenega slovenskega predstavnika.
Preberite več
14
dni
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Državno posestvo Brdo – prostor odličnosti in navdiha za vsak trenutek
Na Brdu pri Kranju, kjer se danes razprostira osrednje protokolarno središče Republike Slovenije in kjer se odločilni državni trenutki prepletajo z eleganco urejenega parka, se že pol tisočletja piše zgodovina.
Preberite več
15
dni
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Decanter 2025: muškat iz kleti Vinakoper je »best in show«
Dobri rezultati na pravkar objavljenem Decanterjevem svetovnem ocenjevanju vin.
Preberite več
15
dni
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Kraj, kjer žlikrofi obljubljajo posebno doživetje
V Restavraciji Jožef v Idriji stavijo na edinstvena kulinarična doživetja, v katerih se prepletajo tradicionalni in sodobni okusi.
Preberite več
16
dni
Magazin
|
Kulinarika
OK magazin
Hiša obujenih znanj: v teh negotovih časih moramo znati kaj več kot nakupovati
Spoznajmo štiri ženske, ki na poljuden način naslavljajo negotovost časov, potrošništvo in vprašanje trajnosti.
Preberite več
17
dni
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Nova kulinarična destinacija v osrčju slovenske Istre
Vsi ljubitelji kulinarike se že veselijo novega prostora ustvarjalnosti, kjer se lahko učijo od največjih slovenskih gastronomskih imen. V vinorodnem srcu slovenske Istre je zaživel gastro lab KeBon.
Preberite več
17
dni
Magazin
|
Kulinarika
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: pet sestavin in navdih za cel teden
Vse, kar bomo ta teden potrebovali, je pet glavnih sestavin ter približno 30 minut časa, da vsak dan pripravimo nekaj povsem drugačnega.
Preberite več
20
dni
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Kaj se skriva za uspehi vinske ponudbe v Vipavski dolini?
Vipavski vinorodni okoliš, kjer trta uspeva že najmanj dva tisoč let, slovi kot eden najbolj dinamičnih v Sloveniji.
Preberite več
21
dni
Magazin
|
Kulinarika
Razglasitev
Michelinove zvezdice znane: Ena izgubljena, chef si bo vzel dopust
Hiša Franko znova s tremi, Milka z dvema, nova zelena zvezdica hotelu Plesnik.
Preberite več
22
dni
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Doživetje, ki preseže pričakovanja
Sredi idilične Logarske doline vas pričakuje butični alpski hotel, ki že desetletja vabi goste z vseh koncev sveta v objem narave, miru in izjemnega udobja.
Preberite več
23
dni
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Fructal z neverjetnim mejnikom: 80 let dobrih časov
To je zgodba, ki prebudi najbolj nostalgične spomine. To je hkrati zgodba, ki je del naše prihodnosti, saj ustvarja spomine tudi za prihodnje generacije.
Preberite več
24
dni
Magazin
|
Kulinarika
OK magazin
Ekskluzivno: Ana Roš Stojan z nami podelila poglavje svoje nove knjige
Pred vami je eno od novejših poglavij knjige, ki jo že nekaj časa piše naše največje kuharsko ime – Ana Roš Stojan.
Preberite več
24
dni
Magazin
|
Kulinarika
Vredno branja
Kulinarični park na Tržnici BTC City: okusi sveta na enem mestu
BTC City Ljubljana je eno največjih in edinstvenih središč, ki združuje nakupovalne, poslovne in prostočasne vsebine.
Preberite več
24
dni
Magazin
|
Kulinarika
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: brzinska kosila z Mirjam Grilc
Značilnost receptov naše Mirjam Grilc je, da si jih vedno omisli tako, da ni skoraj nič dela. Kot nalašč za pripravo hitrih kosil med tednom.
Preberite več
1
2