Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Vam smemo pokazati pot do uspeha?

Z naprednim znanjem marketinga, trženja, financ, menedžmenta, prava in informacijskih tehnologij lahko uresničite vse svoje poslovne ambicije.
Študij, ki vam omogoča visoko zaposljivost. FOTO: Erudio
Študij, ki vam omogoča visoko zaposljivost. FOTO: Erudio
Promo Delo
25. 9. 2019 | 10:27
25. 9. 2019 | 10:28
3:30
Želite v karieri doseči več? S svojim znanjem in organizacijo voditi in aktivno prispevati k poslovnim uspehom? Si predstavljate, kako lažje bi bilo vaše delo s praktičnim znanjem marketinga, trženja, financ, menedžmenta, prava in informacijskih tehnologij? Morda pa načrtujete samostojno podjetniško pot? Ali pa želite družinskemu podjetju zagotoviti svetlo prihodnost?

ERUDIO Visokošolsko središče vas s študijem Podjetništva in mednarodnega poslovanja na dodiplomski in magistrski stopnji opremi z vsemi potrebnimi znanji in veščinami, potrebnimi za uspeh v poslovnem svetu. Argumentov, da postanete diplomant/magister s področja podjetništva in mednarodnega poslovanja, je ogromno. Ključnega pomena je, da med študijem pridobite uporabna in napredna znanja, s katerimi boste lahko nadgradili svojo ambicioznost in sposobnost. Tako vam pomagamo postati pomemben del zgodbe o uspehu vodenja oddelka, projekta v večjih organizacijah ali celo lastnega oziroma družinskega podjetja. 

Samostojni visokošolski zavod Erudio bolj kot karkoli drugega deluje kot podjetje, ki z agilnostjo ohranja svojo konkurenčno prednost in svojim študentom zagotavlja najbolj aktualna in predvsem praktična znanja, s katerimi se bodo brez težav kosali s konkurenco na nepopustljivem trgu dela in znanja. Cilj vseh programov je čim večja zaposljivost študentov.

Znanje neposredno iz gospodarstva
Zaradi manjših skupin svojim študentom omogočajo individualni pristop in jim pomagajo prepoznati in razvijati lastne potenciale. Predavatelji, ki prihajajo iz gospodarstva in industrije, skrbijo za neposredno vez med teorijo in prakso, prednost pa vedno dajejo praktičnemu znanju pred akademskimi vsebinami. Študij poteka v stimulativnih in tehnološko opremljenih prostorih, urejenih tako, da spodbujajo kreativnost in aktivno sodelovanje študentov.

Če imate ob številnih obveznostih v službi in doma pomisleke pred vrnitvijo v študijske klopi, na ERUDIO Visokošolskem središču zagotavljajo, da vaša kariera ali družinsko življenje ne bosta trpela. Študij namreč lahko poteka tudi online, kjer obveznosti niso vezane na točno določeno uro. Priklopite se lahko kjerkoli in kadarkoli. Spletno učno okolje vas bo spodbujalo k sprotnemu delu, sočasno s pridobivanjem znanja boste razvijali tudi kompetence za uporabo modernih komunikacijskih e-orodij. Študenti pravijo, da so zaradi online načina študija pridobili veliko znanja tudi na področju komuniciranja, skupinskega dela ter načrtovanja dela in časa.

Erudio z vpetostjo v mednarodno okolje skrbi, da imajo vsi programi mednarodno akreditacijo. Njihova mreža mednarodnih partnerstev je široko razpredena, v okviru programa Erasmus+ omogočajo študentom izkušnje s študijem in življenjem v tujini.

V Erudiu obljubljajo, da njihovi študenti nikoli ne bodo le številka, ampak individualne osebe z ambicijami in sposobnostmi, ki jih je treba razvijati in spodbujati. 

Investicija v znanje je investicija vase in v svojo kariero.
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine