Predstavitvena informacija

Interzero praznuje 20 let in vabi na slavnostno srečanje

Interzero, vodilno podjetje na področju trajnostnih rešitev in pionir pri recikliranju plastike v Evropi, praznuje dvajset let delovanja v Sloveniji.
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

V teh letih je Interzero postal zaščitna znamka za resno, digitalno podprto, evropsko primerljivo in uporabniku prijazno upravljanje odpadkov. Svoje poslanstvo »svet brez odpadkov in družba brez emisij« Interzero uresničuje skupaj z več kot 20.000 strankami.

Ob dvajsetletnici delovanja v Sloveniji Interzero vabi na slavnostno srečanje, ki bo v četrtek, 14. marca 2024, ob 10. uri v Hotelu Kempinski v Portorožu. Vaša udeležba je brezplačna, zaradi omejenega števila pa se je treba prijaviti na spletu.

FOTO: Interzero
FOTO: Interzero

Na slavnostnem srečanju bo podjetje Interzero predstavilo Trajnometer, spletno orodje za verodostojno ESG trajnostno poročanje. To podjetjem omogoča, da varno spremljajo in hipno upravljajo svoje okoljske podatke. Mag. Darja Figelj, direktorica Interzero Slovenija, ob tem poudarja, da so spletno orodje razvili ob spoznanju, da večina podjetij niti ne pozna prihajajočih smernic ESG, ki bodo ključna zakonodajna obveza že v prihodnjih letih. 

Direktorica Interzero, mag. Darja Figelj. FOTO: Primož Lavre
Direktorica Interzero, mag. Darja Figelj. FOTO: Primož Lavre
»Trajnometer podjetjem zagotavlja celovito EU-skladnost, upošteva smernice ESG in direktivo o trajnostnem poročanju CSRD ter enotni evropski sistem poročanja ESRS. Podjetja na enem spletnem mestu dobijo certificirano poročilo o svojem okoljskem odtisu, kar je osnova za vsakršno zmanjševanje vplivov na okolje,« dodaja mag. Figelj.

Predstavitev Trajnometra ob dvajsetletnici delovanja Interzera v Sloveniji je potrditev, da je Interzero resnično pionir na področju inovativnih trajnostnih rešitev, ki se zmore hipno prilagoditi potrebam svojih strank.


Naročnik oglasne vsebine je INTERZERO, Trajnostne rešitve za svet brez odpadkov, d. o. o.