Predstavitvena informacija

Ko težave z računalnikom ovirajo vaš posel, se obrnite na strokovnjake

Ne glede na to, s čim se kot podjetnik ukvarjate, pri svojem delu zagotovo potrebujete računalnik ali vsaj telefon.
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

Nekateri naprave potrebujete le za izdajanje računov, medtem ko pri drugih posel v celoti poteka po računalniku. Toda ko pride do težav z vašo napravo, je gotovo eno – če nimate nekoga, ki bi pomagal vam pri tehničnih težavah, boste morali posel za nekaj časa odriniti na drugi tir.

Mali podjetniki pogosto ne vidijo smisla za iskanje IT-pomoči

Pri malih podjetnikih, ki računalnika pri svojem delu ne uporabljajo ves čas, je to nekako razumljivo. IT-podpora je lahko draga, kot mojstri na svojem področju pa se pogosto zanašajo na to, da bodo v primeru težav rešili tudi IT-izzive. A tu se pogosto zaplete in izkaže se, da takšni izzivi podjetnikom ukradejo precej dragocenega časa, ki bi ga lahko sicer namenili ukvarjanju s tem, kar najbolj znajo.

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Nekatere izzive je pametno prepustiti drugim

Težave, s katerimi se podjetniki najpogosteje srečujejo, so težave s programsko opremo. Ko poteče licenca za računalniški program ali protivirusni program zazna varnostne grožnje, laični uporabniki pogosto ne vemo, kaj narediti. Tudi če strokovnjak težavo včasih reši z le nekaj kliki – zato tudi je strokovnjak –, lahko sami za iskanje rešitve porabimo kar nekaj časa.

Poseben izziv imajo pogosto tudi podjetniki, ki imajo le osnovno znanje angleškega jezika – ker je večina programov prav v angleščini, je zanje iskanje rešitve še težje.

Ni treba, da vas IT-podpora udari po žepu

Z mislijo na vse, ki si želijo tehnične izzive prepustiti strokovnjakom, hkrati pa iščejo cenovno ugodno rešitev, je Telekom Slovenije pripravil storitev IT-podpora. Storitev je na voljo že od 5 evrov na mesec* in podjetnikom omogoča:

  • takojšnjo pomoč pri težavah z računalnikom,
  • pomoč pri težavah z napravami, ki so priklopljene na računalnik,
  • redno posodabljanje programov,
  • napredne varnostne rešitve,
  • ponastavljanje gesel,
  • pomoč vse dni v letu,
  • tehnično podporo v pisarni, pri delu od doma ali na oddaljeni lokaciji.

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Da boste svoj čas lahko namenili le tistemu, kar počnete najbolje, naročite storitev IT-podpora in prepustite izzive, ki vam jemljejo dragoceni čas, strokovnjakom, ki so vam na voljo vse dni v letu.

* Cena 5 EUR na mesec velja za osnovni paket storitve Upravljano delovno mesto (IT-podpora) za 1 računalnik, cena naprednega paketa Upravljanega delovnega mesta (IT-podpora) za 1 računalnik je 23,75 EUR (minimalno število uporabnikov naprednega paketa je 10). Ceni sta v EUR brez DDV, zaokroženi na dve decimalki. Za več informacij o prodajni ponudbi obiščite www.telekom.si, prodajno mesto Telekoma Slovenije ali pokličite 080 70 70 oz. pišite na poslovni@telekom.si. Telekom Slovenije, d. d., Ljubljana


Naročnik oglasne vsebine je Telekom Slovenije