Predstavitvena informacija

Konferenca o inovativnih bančnih tehnologijah

Ste del bančne ali IT-panoge in želite spoznati trenutne trende digitalne transformacije bančnih tehnologij?
Fotografija: Technobank je že tradicionalno (22 let) glavno stičišče tehnologije in najboljših praks v jugovzhodni Evropi. FOTO: Zoran Mirčetič
Odpri galerijo
Technobank je že tradicionalno (22 let) glavno stičišče tehnologije in najboljših praks v jugovzhodni Evropi. FOTO: Zoran Mirčetič

Če iščete možnost, da bi lahko videli in slišali več o sodobnih IT-rešitvah na področju financ in bančništva, sta prihajajoča konferenca in razstava Technobank pravi za vas.

Vodilna IT-konferenca in razstava v regiji bosta 29. in 30. marca 2023 v Beogradu, v hotelu Crowne Plaza, odprtje pa je predvideno v sredo, 29. marca, ob 9. uri.

Technobank je že tradicionalno (22 let) glavno stičišče tehnologije in najboljših praks v jugovzhodni Evropi. Združuje predstavnike priznanih ICT-podjetij, ki predstavljajo svoje inovativne tehnološke rešitve in produkte, na eni strani ter predstavnike bančnega in finančnega sektorja na drugi.

Udeleženci bodo del različnih panelnih razprav, študij primerov in primerov iz praks, ki se uporabljajo na različnih trgih. Z osebno in neposredno interakcijo udeleženci konference Technobank izboljšujejo svoje izkušnje, stike in poslovne procese.

FOTO: Zoran Mirčetič
FOTO: Zoran Mirčetič

Po besedah organizatorjev bo letos osrednji poudarek na vplivu nove gospodarske realnosti na bančno industrijo in pomembni vlogi tehnologije v novih okoliščinah. Poleg tega bo govor o e-poslovanju kot najhitreje rastoči panogi, elektronskem denarju, rešitvah Soft POS, digitalizaciji bančnih procesov, avtomatizaciji pologov gotovine, naprednih sistemih zaščite, regulativi in drugih aktualnih temah s področja bančnih tehnologij.

Nekatera podjetja, ki bodo svoje rešitve predstavila na prihajajoči konferenci, so: Payten, Kameleon powered by Salesforce, NCR, Printec, Algotech, Muehlbauer, Worldline, Nexi, Halcom in številna druga.

Preliminarni seznam sodelujočih podjetij si lahko ogledate TUKAJ.


Linkedin, Facebook & Instagram

Naročnik oglasne vsebine je Asit