Predstavitvena informacija

Mobilni energent za vse naše potrebe

Utekočinjen naftni plin (UNP) je zanesljiv, priročen vir energije, ki ga je preprosto uporabljati in shranjevati.
Fotografija: Plin v jeklenki nam omogoča svobodo kampiranja, ogrevanja, hlajenja na poti ali na jadrnici. FOTO: Butan Plin
Odpri galerijo
Plin v jeklenki nam omogoča svobodo kampiranja, ogrevanja, hlajenja na poti ali na jadrnici. FOTO: Butan Plin

Pomembna prednost je njegova mobilnost – z nami gre lahko tudi na počitnice. Na voljo tudi povsem obnovljivi plin Futuria propan.

Prihaja topli del leta in čas počitnic. V zadnjem času spremljamo velik porast počitnikovanja z avtodomi, kampiranja in dopusta z vetrom v laseh na jadranju. Ne pozabimo se pravočasno pripraviti na nove dogodivščine in si še pred odhodom zagotovimo vse, kar potrebujemo za brezskrben dopust – tudi ustrezen vir energije.

Plin v jeklenki nam omogoča svobodo kampiranja, ogrevanja, hlajenja na poti ali na jadrnici, v nasprotju z električnimi priključki in napravami, pri katerih smo omejeni na storitve in priključke v kampih ter na postajališčih za avtodome. Če ste v dvomih, kaj vse potrebujete, se oglasite v specializirani prodajalni za plin in plinske izdelke v Ljubljani.

Novo v Sloveniji – 100 % obnovljivi plin Futuria propan

Pod imenom Futuria propan je na trgu na voljo plin iz 100 % obnovljivih virov in do 80 % nižjimi emisijami CO2. Ta nastane iz mešanice odpadkov, ostankov in materialov trajnostnega izvora. Možnosti uporabe tega vira so široke – za ogrevanje ali kuhanje doma ali v primeru poslovnih, turističnih objektov in podobno, ki vizijo svojega poslovanja gradijo na trajnostnih rešitvah. Več o Futuria propranu.

FOTO: Butan Plin
FOTO: Butan Plin

S sodobno tehnologijo in rešitvami do prihrankov

Pri oceni stroškov ogrevanja je treba upoštevati začetne investicijske stroške opreme, stroške energenta in vzdrževanja ogrevalnega sistema. Zamenjava dotrajanega plinskega kotla s kondenzacijskim ponuja do 20 % prihrankov energije. Plinsko ogrevanje s kondenzacijsko tehnologijo spada med stroškovno ugodne, varčne in tehnološko izpopolnjene ogrevalne sisteme.

Kot strokovnjaki na področju gradnje večjih in manjših plinskih instalacij lahko v družbi Butan plin poleg energenta zagotovijo tudi vse bolj priljubljene hibridne sisteme ogrevanja priznanih in kakovostnih proizvajalcev, ki jih ponujajo tudi uporabnikom zemeljskega plina. S prehodom na nov, hibridni sistem ogrevanja lahko dosegamo tudi do 45 % prihrankov na letni ravni. Po strokovnem pregledu vam v Butan plinu pripravijo najustreznejšo rešitev, prilagojeno potrebam objekta, zagotovijo vso potrebno dokumentacijo in projekt obnove pripeljejo do zagona. Enostavno in brez nepotrebnih skrbi.

FOTO: Butan Plin
FOTO: Butan Plin

www.butanplin.si


Naročnik oglasne vsebine je Butan plin