Predstavitvena informacija

Odlične priložnosti za posle v tujini

Želite spoznati nove poslovne partnerje in povečati svoje poslovanje v tujini? To jesen vaš čaka več priložnosti.
Fotografija: Slovenski paviljon na svetovni razstavi EXPO Dubaj. FOTO: STA/Nebojša Tejić.
Odpri galerijo
Slovenski paviljon na svetovni razstavi EXPO Dubaj. FOTO: STA/Nebojša Tejić.

SPIRIT Slovenija v sodelovanju s partnerji namreč organizira vrsto dogodkov, na katerih boste imeli priložnost spoznati nove poslovne partnerje, predstaviti svoje projekte ter na konkretnih b2b sestankih sklepati nova poslovna sodelovanja, s katerimi boste svoj posel razširili tudi na tuje trge. 
 

Slovenija na EXPO v Dubaju


Slovenija se na svetovni razstavi EXPO v Dubaju predstavlja z lastnim paviljonom, ki bo gostil tudi bogat poslovni program. Podjetja se lahko udeležite številnih gospodarskih delegacij, v okviru katerih bodo organizirani strokovni forumi in b2b sestanki s potencialnimi tujimi poslovnimi partnerji. Organiziranih bo 11 sektorskih gospodarskih delegacij s področij: podnebje in biodiverziteta, vesolje, tovarne prihodnosti in razvoj materialov, ženske v menedžmentu, digitalizacija in umetna inteligenca, potovanja, povezovanje in mobilnost, trajnostni razvoj, zelene tehnologije in les, zdravje in dobro počutje, prehrana in kmetijstvo ter mladi.Digitalno središče Slovenije – Tehnologija za ljudi. FOTO: Žiga Intihar.
Digitalno središče Slovenije – Tehnologija za ljudi. FOTO: Žiga Intihar.

 

Digitalno središče Slovenije – Tehnologija za ljudi


SPIRIT Slovenija vabi podjetja, da svoje poslovne ideje predstavite tujim potencialnim partnerjem v Digitalnem središču Slovenije – Tehnologija za ljudi. V Dvorani 1 v BTC Cityju Ljubljana ali virtualno se lahko udeležite številnih gospodarskih delegacij in poslovnih forumov:
  • Poljska: Digitalizacija in kibernetska varnost, 5. 10. 2021 (prijave do 28. 9. 2021)
  • Avstrija: Poslovni forum: Implementacija ukrepov kibernetske varnosti v podjetjih, 7. 10. 2021
  • Slovaška: Digitalna preobrazba, 16. 11. 2021 (prijave do 2. 11. 2021)
  • Avstrija: Robotika, november/december              
  • Japonska: Družba 5.0, 7. 12. 2021 (prijave do 23. 11. 2021)
Slovenska podjetja, ki želite japonskim podjetjem predstaviti svoje inovativne projekte, ki spadajo v koncepte družba 5.0, mobilnost in logistika, zdravstvo in biotehnologija, zelene tehnologije in krožno gospodarstvo, kmetijstvo in biodiverziteta ter pametna mesta, lahko do 12. 11. 2021 pošljete predstavitve svojih projektov. Trije izbrani projekti bodo predstavljeni na poslovnem forumu Družba 5.0, ki bo v Digitalnem središču Slovenije 7. 12. 2021.

Digitalno središče Slovenije – Tehnologija za ljudi. FOTO: Žiga Intihar.
Digitalno središče Slovenije – Tehnologija za ljudi. FOTO: Žiga Intihar.

 

Poslovno mreženje SEE MEET Slovenia 2021


Navezovanje poslovnih kontaktov s tujimi poslovnimi partnerji ponuja tudi Poslovno mreženje SEE Meet Slovenia 2021, kjer se v dveh dneh lahko udeležite do kar 24 vnaprej organiziranih poslovnih sestankov z izbranimi poslovnimi partnerji in tematskih predavanj priznanih strokovnjakov v kovinski industriji in strojegradnji, elektroindustriji ter sektorju informacijske in komunikacijske tehnologije.


 

Skupinski sejemski nastopi


Do 24. 9. 2021 lahko podjetja posredujete svoj interes za udeležbo v skupinskih predstavitvah slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2022 in prvem četrtletju 2023. Na izbranih sejmih bo SPIRIT Slovenija organiziral skupinske sejemske predstavitve in s kritjem stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpisa v katalog razstavljavcev podjetjem znižal stroške sejemske predstavitve.

Predstavitev slovenskih podjetij na sejmu Maison&Objet 2021. Foto: arhiv SPIRIT Slovenija.<br />
 
Predstavitev slovenskih podjetij na sejmu Maison&Objet 2021. Foto: arhiv SPIRIT Slovenija.
 

 

Predstavite vaše rešitve s področja mobilnosti


SPIRIT Slovenija vabi slovenska podjetja, ki želijo predstaviti svoje rešitve s področja logistike in napredne mobilnosti, da jim do 24. 9. 2021 pošljete prijavo s predstavitvijo rešitev. Sedem izbranih podjetij se bo tujim potencialnim poslovnim partnerjem in investitorjem predstavilo na spletnem dogodku »The Spirit of Slovenian Mobility: Logistics & Adventure Mobility«, ki bo 13. 10. 2021.
 

Pripravite učinkovito prodajno predstavitev


Prepričajte potencialnega kupca ali investitorja z učinkovito predstavitvijo vašega podjetja, izdelkov in storitev. Kako jo pripraviti in izvesti, se lahko naučite na brezplačnem webinarju Učinkovit prodajni nagovor, ki bo 7. in 9. 10. 2021. Prijavite se lahko do 1. 10. 2021.


 

Naročnik oglasne vsebine je SPIRIT Slovenija