TV namigi: Družina brez zavor in Ljubezen po domače

Na TVS vas čaka francoska komedija o družini v brzečem avtu, na Pop TV predstavitev tekmovalcev nove sezone šova Ljubezen po domače, ne manjka pa tudi športnih prenosov, od nogometa do formule.
Fotografija: Družina brez zavor Foto Tvs
Odpri galerijo
Družina brez zavor Foto Tvs

Družina brez zavor: TVS 1 ob 20.00

Vikendova ocena: 3 (od 5)

À fond. Francija/Makedonija, 2016. Režija: Nicolas Benamo. Igrajo: Jose Garcia, Andre Dussollier, Caroline Vigneaux. Komedija. 91 minut.
Družina se odpravi na poletne počitnice in ponosni oče Tom v svojem novem enoprostorcu nastavi tempomat. Med običajnim družinskim vikom in krikom Tom ugotovi, da se elektronika v vozilu ne odziva več in da je avto ušel njegovemu nadzoru. Avto s šestimi potniki na robu živčnega zloma s hitrostjo 130 kilometrov na uro drvi proti prometnemu zastoju, ki jih čaka čez 200 kilometrov.
Komične zdrahe in prepiri med družinskimi člani v vozilu, ki nenadzorovano drvi po avtocesti, so v ospredju komedije z dokaj neverjetnim zapletom. A za lase privlečena zgodba ni edina pomanjkljivost filma, tudi liki ne sežejo dlje od klišejev. Film torej obljublja nekaj nasmehov brez dodane vrednosti.
 

Ljubezen po domače: Pop TV ob 20.00


Ljubezen po domače 2018, Tanja Postružnik Koren, fotoMankica Kranjec/POP TV Foto Mankica Kranjec
Ljubezen po domače 2018, Tanja Postružnik Koren, fotoMankica Kranjec/POP TV Foto Mankica Kranjec


Slovenija, 2018. Voditeljica: Tanja Postružnik Koren. Resničnostna oddaja.
Komaj se je sklenila prejšnja sezona, v kateri je ljubezen iskalo sedem fantov in eno dekle, se voditeljica Tanja že odpravlja na novo pot iskanja iskrenih ljubezni. Tokrat bo skušala najti ljubezen enajstim osebam slovenskega podeželja, ki imajo vse, le ljubezni še ne. Gledalci bodo med drugim izvedeli romantično skrivnost in spoznali komu vse se je Tanja pridružila na poti iskanja iskric.
 

Popotovanje tisočerih okusov: Planet TV ob 22.00

Vikendova ocena: 3 (od 5)
The Hundred-Foot Journey. Koprod., 2014. R: Lasse Hallström. I: Helen Mirren, Om Puri. Kom./drama. 122 min.
Indijska družina se preseli v Francijo in odpre majhno gostilno nasproti restavracije, ki se ponaša z Michelinovo zvezdico. Kmalu jih dobesedno zavoha hladna lastnica Mallory in začnejo se težave.


Šport


Kajak kanu: TVS 2 ob 12.00
Svetovni pokal. Slalom na divjih vodah. Prenos iz Krakova.

Moto GP: Kanal A ob 13.25
VN Nizozemske. Kvalifikacije.

Formula 1: TV3 ob 14.55
VN Avstrije. Kvalifikacije.

Nogomet 

Francija : Argentina: TVS2 ob 15.35
Urugvaj: Portugalska: TVS 2 ob 19.30

 

Komentarji: