TV namigi: Veleslalom, Tarča, Lucifer

V veleslalomu bo prvo ime naše ekipe Meta Hrovat, v Tarči so preverili, kakšno meso strežejo v vrtcih, šolah in domovih za ostarele, na Brio se s tretjo sezono vrača Lucifer.
Fotografija: Meta Hrovat, veleslalom za Zlato lisico Maribor. Foto Tomi Lombar
Odpri galerijo
Meta Hrovat, veleslalom za Zlato lisico Maribor. Foto Tomi Lombar

Četrtek, 14. februarja

 

Veleslalom (Ž): TVS 2 ob 14.00 in 17.30 


Alpsko smučanje. Svetovno prvenstvo. Prenos iz Åreja.
Tessa Worley, prvakinja iz let 2013 in 2017, lahko postane prva smučarka v zgodovini s tremi naslovi svetovne prvakinje v veleslalomu. Imela pa bo ostro konkurenco – predvsem prvo zvezdnico alpskega smučanja Mikaelo Shiffrin, pa še Viktorio Rebensburg, Federico Brignone in Ragnhild Mowinckel. Prvo ime slovenske ekipe bo Meta Hrovat, s katero smo tudi v veleslalomu dobili močno orožje – lahko mlada Gorenjka morda preseneti prav na svetovnem prvenstvu?
 

Tarča, Globus, Točka preloma: TVS 1 ob 20.00


Slovenija, 2018. Vodijo: Erika Žnidaršič, Mojca Širok, Janja Koren. Aktualno-informativna oddaja.​
Ekipa Tarče je v naključno izbranih vrtcih, šolah, bolnišnicah in domovih za starejše zbrala vzorce mesa in jih odnesla na analizo. Kaj bodo pokazali rezultati?

V Globusu o fojbah in povojnem izgonu Italijanov z območij nekdanje Jugoslavije; ali je slovenska država storila dovolj za to, da bi italijanska in evropska javnost poznali tudi slovensko plat skupne zgodovine?

Točka preloma: V Nemčiji naj  bi premog opustili do leta 2038, kaj pa v Sloveniji? Bodo v TEŠ-u začeli kuriti odpadke?  Pa tudi o robotiki – z letošnjim nagrajencem Združenja Manager za življenjsko delo.
 

Lucifer: Brio ob 21.50 (Premiera)


Lucifer 3. sezona 1. del. Foto Pro Plus
Lucifer 3. sezona 1. del. Foto Pro Plus


ZDA, 2017. 3. sezona. 1/26. Igrajo: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside. TV serija. 
Lucifer se znajde sredi puščave in ugotovi, da ima spet angelska krila. Ker ne ve, kaj se je zgodilo, za pomoč prosi detektivko Chloe. Novi policijski načelnik Marcus Pierce naredi slab prvi vtis ...

Komentarji: