V petek, 15. junija, ne zamudite ...

Nocoj priporočamo dramo Alex iz Venicea in ČB dramo Sladki vonj po uspehu. Zbrali smo tudi vse prenose, posnetke in vrhunce s SP v nogometu.
Fotografija: Alex iz Venicea Foto Tvs
Odpri galerijo
Alex iz Venicea Foto Tvs

Alex iz Venicea: TVS 1 ob 20.05

Vikendova ocena: 4 (od 5)

Alex of Venice. ZDA, 2014. Režija: Chris Messina. Igrajo: Mary Elizabeth Winstead, Chris Messina, Don Johnson, Katie Nehra. Drama. 96 minut. 
Drama je režijski prvenec igralca Chrisa Messine, ki pravi, da sta ga navdihnila Woody Allen in Sam Mendes ter tihi naturalizem Johna Cassavetesa.Ko Alex (Winstead), deloholično odvetnico, nenadoma zapusti mož (Messina), ki sicer ni hodil v službo in je skrbel za dom in njunega 10-letnega sina, se ji sesuje celoten življenjski ritem. V službi je sredi pomembnega primera, doma pa jo čakata sin in sklerotični oče (Johnson) in stvari ji uhajajo iz rok ...Film ni ravno popoln, a igra Winsteadove poskrbi, da je dozorevanje njene junakinje verjetno in prijetno.


Helix: Brio ob 23.05 (Premiera)


ZDA/Kanada, 2014. 1. sezona. 1/13. Igrajo: Billy Campbell, Kyra Zagorsky, Jordan Hayes, Mark Ghanime. Nanizanka.
Po izbruhu neznanega virusa v skritem laboratoriju na ledeni Arktiki se dr. Alan Farragut s svojo ekipo strokovnjakov odpravi na sever, da bi raziskal smrtonosni virus, s katerim je bil okužen njegov brat Peter ter trije znanstveniki. Ekipa znanstvenikov se kmalu znajde v smrtni nevarnosti, saj odkrijejo skrivni raziskovalni projekt.


Sladki vonj po uspehu: TVS 1 ob 23.10

Vikendova ocena: 5 (od 5)

Sladki vonj po uspehu Foto Tvs
Sladki vonj po uspehu Foto Tvs


Sweet Smell of Success. ZDA, 1957. Režija: Alexander Mackendrick. Igrajo: Burt Lancaster, Tony Curtis, Susan Harrison. Drama. 96 min.
J. J. Hunsecker je newyorški kolumnist, čigar objave neposredno vplivajo na uspešnost newyorških pomembnežev. Hkrati Hunsecker močno nasprotuje zvezi svoje sestre z džezovskim glasbenikom, zato se z nenačelnim agentom Falcom dogovori, da bo slednji v zameno za objave razdrl sestrino zvezo.


SP v nogometu 2018, vse TVS 2


Prenosi:
13.35: Egipt : Urugvaj 
Prenos iz Jekaterinburga.

Mohamed Salah. Foto Hannah Mckay/Reuters
Mohamed Salah. Foto Hannah Mckay/Reuters


16.35: Maroko : Iran

Prenos iz Sankt Peterburga.

19.30: Portugalska : Španija
Prenos iz Sočija.   

Posnetki:
11.30 Rusija : Savdska Arabija
Posnetek iz Moskve.

Vrhunci:
19.00 in 22.30 Egipt : Urugvaj
22.45 Maroko : Iran
23.00 Portugalska : Španija
 

Komentarji: