Na vrtu DSP danes množičen nastop literatov

Veliko poletno branje ob Društvu slovenskih pisateljev organizira še uredništvo spletne revije Vrabec anarhist, ki je zaživela pred nekaj meseci.
Fotografija: Veliko poletno branje bo vodil Dušan Šarotar. FOTO: Jure Eržen/Delo
Odpri galerijo
Veliko poletno branje bo vodil Dušan Šarotar. FOTO: Jure Eržen/Delo

Do poletnega obrata in začetka najtoplejšega letnega časa ostaja še teden dni, kot svojevrsten uvod vanj v Društvu slovenskih pisateljev napovedujejo Veliko poletno branje, ki bo danes potekalo na prostem, na vrtu pred sedežem društva. Začetek bo ob 17. uri, napovedan pa je dolg niz udeležencev, ki se bodo predstavili prisotnim.

Po branju bo priložnost za srečevanja in klepet, kot zapišejo v DSP, o prihodnjih pisateljskih izzivih ali pa o prihajajočem poletju in skritih poteh, ki jih prinaša. Ob DSP branje, ki ga bo povezoval Dušan Šarotar, organizira še uredništvo spletne revije Vrabec anarhist, ki je pred nekaj meseci zaživela v okrilju pisateljskega društva.

Napovedani bralci so: Varja Balžalorsky Antić, Gabriela Babnik, Luka Benedičič, Marij Čuk, Igor Divjak, Nina Dragičević, Goran Gluvić, Nika Prusnik Kardum, Dejan Koban, Nina Kokelj, Miklavž Komelj, Petra Koršič, Barbara Korun, Feri Lainšček, Davorin Lenko, Novica Novaković, Josip Osti, Ana Porenta, Sebastijan Pregelj, Vis Sagadin, Ivo Svetina, Dušan Šarotar, Denis Škofič, Veronika Šoster, Suzana Tratnik, Nataša Velikonja, Tina Vrščaj in še kdo.

Komentarji: