Predstavitvena informacija

Najboljši govornik na svetu prihaja v Slovenijo

Na Gospodarskem razstavišču bo 19. maja neponovljivi spektakel. Nekaj, česar nihče ne pričakuje!
 
Fotografija: V Slovenijo prihaja eden najvplivnejših influencerjev na svetu, Jay Shetty.
Odpri galerijo
V Slovenijo prihaja eden najvplivnejših influencerjev na svetu, Jay Shetty.

Vsak med nami išče tisti navdih, ki kot gorivo potiska naša življenja naprej! Zato, da imamo energijo. Zato, da lahko naredimo tisto, kar smo si zadali!

Vsak med nami ima v svojem življenju izzive, za katere so potrebni odgovori.

Kje jih iskati? In predvsem, koga poslušati?

V modrosti in zabavi so se združili največji predavatelji in odrski izvajalci. In ustvarili dogodek, o katerem se bo govorilo še dolgo!

Mogoče se vam zdaj v glavi pojavlja misel: Kje? Kdo? Kdaj? Sem kaj zamudil/-a?

Ne! Na srečo ne. Kajti ta dogodek … šele prihaja! In bo za vedno spremenil nekatera vaša razmišljanja o tem, kaj je življenje in kaj je mogoče!

Na Gospodarskem razstavišču bo 19. maja neponovljivi spektakel, ko se bodo na odru zvrstili ljudje, ki spreminjajo svet. V Slovenijo namreč prihaja eden najvplivnejših influencerjev na svetu, Jay Shetty! Zato, da bo navdihnil vse v dvorani in podal nujne odgovore o gradnji financ, odnosov in smisla v življenju.

Kdo je on, ki je v prvih 24 urah po predpremierni napovedi napolnil že več sto mest Gospodarskega razstavišča?
 

Jay Shetty sodeluje z največjimi blagovnimi znamkami na svetu in revija Forbes mu je nadela naziv Forbes 30 under 30. Povabljen je bil na osrednja predavanja vodilnih podjetij, kot so Google, L'Oreal, Facebook, Coca-Cola, HSBC, EY, Microsoft in Accenture. Je prejemnik številnih prestižnih nagrad na področju vplivanja (influencinga), govorništva in digitalnih vsebin, nedavno pa je bil okronan za najboljšega govornika leta 2018.
 
Od meniha do svetovno uspešnega vplivneža in od globokega osebnostnega preporoda do želje, da bi njegova modrost objela svet interneta. Dobitnik številnih prestižnih nagrad, ki ga je revija Forbes uvrstila na lestvico Forbes 30 under 30; ta predstavlja 30 najvplivnejših ljudi, mlajših od 30 let.
 
Jay Shetty ima 4 milijarde ogledov na kanalu YouTube ter več kot 19 milijonov sledilcev na Facebooku in zdaj prihaja k nam, da bi navdihnil prav vse generacije.

Jay Shetty ima 4 milijarde ogledov na kanalu YouTube.
Jay Shetty ima 4 milijarde ogledov na kanalu YouTube.

 
Ker je z besedami nemogoče opisati, kaj se bo zgodilo, so organizatorji za vas ustvarili video, ki vam bo približal mogočnost tega dogodka! Pa si dovolite biti … presenečeni.
To pa še ni vse. Za bralce Dela nam je uspelo pridobiti posebno kodo, ki vam prinaša darilo. Koda bo aktivna 9 dni (do 16. 4., ko se tudi zaključuje ponudba za pozne prijave) in z njo boste ob prijavi in vplačilu za dogodek prejeli (poleg vstopnice) BON V VREDNOSTI 10 eur, ki ga boste na dogodku, 19. 5., lahko unovčili za izdelke po svojem izboru. Prijavite se na dogodek na jayshetty.potovanjeduse.si (koda je aktivna le na tem portalu) in v okence s kodo za darilo vpišite DELO DARILO.
 
Vstopnice so na voljo na www.jayshetty.potovanjeduse.si, vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola ter na portalu Pricaraj.si (tudi do 24 obrokov!)
 
 

Komentarji: