Predstavitvena informacija

Ne pozabite na vznemirjenje

Vožnja z avtomobilom je tudi užitek. Še več ga lahko občutite v naprednih, sodobnejših vozilih.
Fotografija: FOTO: Volkswagen
Odpri galerijo
FOTO: Volkswagen

Tudi avtomobilska industrija kaže vedno več zanimanja in posluha za kupce, ki na vsakem koraku zahtevajo varnost, udobje in praktične rešitve. Tako so sodobna vozila digitalizirana, vsebujejo številne asistenčne sisteme in podobno.
 

Eden najbolj priljubljenih terencev

Tak je tudi novi Volkswagen Tiguan, ki obljublja vznemirljivo in nič kaj dolgočasno, monotono vožnjo. Tiguan sicer velja za najuspešnejše SUV-vozilo v Evropi in je eden najbolje prodajanih terencev na svetu. Zdaj je temeljito posodobljen, elektrificiran in povezan. Naj vas navduši z mogočnim na novo oblikovanim sprednjim delom in opcijskimi matričnimi LED-žarometi IQ.LIGHT, s katerimi bo vožnja še prijetnejša. 

FOTO: Volkswagen
FOTO: Volkswagen

 

Za vse je poskrbljeno

Da boste lahko v njem brezskrbno uživali, poskrbi z inteligentnimi asistenčnimi sistemi, ki vam zagotavljajo varnost, na primer Travel Assist, zaradi katerega novi Tiguan do hitrosti 210 km/h vozi delno avtomatizirano. Z infotainment platformo MIB3 in aplikacijo We Connect pa vam odpira vrata v svet Volkswagnovih digitalnih storitev in funkcij. Tako lahko na daljavo preverite vse o svojem vozilu – tudi ali so vrata zaklenjena in luči izključene.

FOTO: Volkswagen
FOTO: Volkswagen

 

Izbira je vaša

Tiguan eHybird s sistemsko močjo 180 kW (245 KM) in do 50 km električnega dosega ali Tiguan R z močjo 235 kW (320 KM)? Izbira je vaša! Vznemirjenje je zagotovljeno v vsakem primeru. 

FOTO: Volkswagen
FOTO: Volkswagen


Več na volkswagen.si/novi-tiguan