Predstavitvena informacija

Čas za načrtovanje dopusta

Nepozabne počitnice načrtujte že v naprej
Fotografija: Kako boste preživeli letošnje poletje? FOTO: LifeClass Hotels & Spa
Odpri galerijo
Kako boste preživeli letošnje poletje? FOTO: LifeClass Hotels & Spa

Poletje je pred vrati. Si tudi vi belite glavo, kako se ob poplavi ponudb najrazličnejših destinacij in hotelskih nastanitev lotiti načrtovanja dopusta? Za vas smo pripravili sedem nasvetov, ki vam lahko pri tem pomagajo.

1. Razmislite o dolžini dopusta
Nekaterim zadostuje že podaljšan konec tedna, spet drugi si želijo izkoristiti vse proste dni, ki so jim na voljo. Dobro razmislite, koliko časa potrebujete vi, da si popolnoma napolnite baterije.

2. Kakšen dopust si zares želite?
Preden se odločite za destinacijo, ugotovite, kaj je tisto, kar v danem trenutku res potrebujete. Če ste utrujeni, bo morda bolje, da se odločite za sproščujoč dopust v resortu z velnesom ali na destinaciji, ki vam omogoča sproščujoče sprehode ob morju oz. nekje v naravi. Če ste bolj pustolovski, si izberite kaj bolj nevsakdanjega. Seveda bo pri izbiri pomembno tudi to, ali se na dopust odpravljate sami, s prijatelji, v paru ali pa vas čakajo družinske počitnice.

FOTO: LifeClass Hotels & Spa
FOTO: LifeClass Hotels & Spa


3. Preverite svoje vozilo
Letos bomo najverjetneje dopustovali v bližnjih krajih, tako da bomo za prevozno sredstvo uporabljali kar lastno vozilo. Da se izognete slabi volji na počitnicah, pred odhodom ne pozabite na temeljit pregled svojega jeklenega konjička.

4. S seboj vzemite le nujno potrebno
Ne pozabite na kopalke in japonke, preostale potrebščine pa skrbno izberite, da boste za sproščen dopust res vzeli le najnujnejše. 

5. Pozanimajte se o aktivnostih, ki jih na izbrani destinaciji lahko počnete
Preverite, katere aktivnosti vam izbrana destinacija ponuja, in si že doma naredite seznam želja, kaj vse želite izkusiti. Tako boste že pred odhodom čutili prijetno vznemirjenje in se še bolj veselili dopusta.

FOTO: LifeClass Hotels & Spa
FOTO: LifeClass Hotels & Spa


6. Ne pozabite na domače živali
Če imate hišnega ljubljenčka, pri izbrani nastanitvi preverite, ali so živali dobrodošle. Drugače svojega ljubljenčka predajte v varstvo nekomu, ki mu zaupate.

7. Razvajajte se!
Poskusite letošnje počitnice izkoristiti za to, da se popolnoma prepustite trenutku in odmislite vsakdanje tegobe. Naročite si obilen zajtrk v sobo in vse dopoldne poležavajte v mehki postelji. Privoščite si blagodejno masažo in dovolite, da vas razvajajo.

FOTO: LifeClass Hotels & Spa
FOTO: LifeClass Hotels & Spa


Kam torej? 

Kontakt:
www.lifeclass.net
T: 05/692-9001
E: booking@lifeclass.net