Predstavitvena informacija

Zimski šport za celotno družino

V »prvi počitniški regiji v Zillertalu« je prijaznost do družin na prvem mestu. Tukaj so dobrodošli tako veliki kot mali gostje – na gori in v dolini.
Fotografija: Počitnikujte v smučarskem raju za vso družino. FOTO: Becknaphoto
Odpri galerijo
Počitnikujte v smučarskem raju za vso družino. FOTO: Becknaphoto


Šport, užitek in prvorazredna sprostitev: v »prvi počitniški regiji v Zillertalu« bodo družine zagotovo prišle na svoj račun. V »najbolj aktivni dolini Avstrije« se med glavnima krajema Fügen in Kaltenbach razprostira petzvezdični smučarski raj z najsodobnejšo opremo in zagotovljenim snegom. 

Smučanje z razgledom na gore FOTO: Andi Frank
Smučanje z razgledom na gore FOTO: Andi Frank


Smučarska zabava po meri
Z več kot 120 kilometri smučarskih prog in sodobnimi žičnicami vas v smučarskih območjih Hochfügen-Hochzillertal in Spieljoch-Fügen čaka edinstveno smučarsko doživetje. Nova gondola Wimbachexpress z 10 mesti v smučarski regiji Hochzillertal-Kaltenbach omogoča od decembra 2018 dodatno udobje. S pretežno modrimi in rdečimi smučarskimi progami ter zasneženimi spusti v dolino so ta smučarska območja idealna za celotno družino. Široka ponudba tečajev omogoča tako začetnikom kot naprednim smučarjem, da bodo izboljšali svoje smučarsko znanje. Tudi tarife so prilagojene družinam: otroci do 6. leta smučajo brezplačno, mladostniki do 18. leta pa z 20 % popusta. 

Na voljo so smučarski tečaji za otroke, začetnike in napredne smučarje. FOTO: Andi Frank
Na voljo so smučarski tečaji za otroke, začetnike in napredne smučarje. FOTO: Andi Frank


Zillertalska super smučarska vozovnica
1 dolina, 180 žičnic, 530 kilometrov smučarskih prog – in to vse z le 1 smučarsko vozovnico! 
Z različnimi variantami smučarskih vozovnic v Zillertalu fleksibilnim smučarskim dnem in zabavi na smučarskih progah ni nič več na poti. V prvi počitniški regiji v Zillertalu boste našli primerno smučarsko vozovnico za vsakogar: posamezne ali sezonske vozovnice, dnevne, večdnevne ali tedenske smučarske vozovnice, smučarske vozovnice za nočno smuko – za smučarski območji Spieljoch in Hochfügen-Hochzillertal ali kar za ves Zillertal

V Zillertalu bo vsak našel primerno smučarsko vozovnico. FOTO: Wortgoetter
V Zillertalu bo vsak našel primerno smučarsko vozovnico. FOTO: Wortgoetter


»Prva počitniška regija v Zillertalu« ponuja svojim gostom skorajda brezmejne možnosti in najboljšo kakovost po najboljših cenah. Med glavnima krajema Fügen in Kaltenbach se razprostira zimska čudežna dežela, v kateri je sneg zagotovljen. S zillertalsko gostoljubnostjo, sodobnimi smučarskimi območji in odlično kulinariko bodo zimske počitnice za otroke in odrasle zagotovo nepozabne.

Več informacij o zimi v Avstriji: www.austria.info