Jennifer Lopez in Armie Hammer v novi akcijski komediji

Film z naslovom Shotgun Wedding bodo začeli snemati prihodnje leto.
Fotografija: Jennifer Lopez je nazadnje zaigrala v filmu Prevarantke na Wall Streetu. FOTO: Phil Mccarten/Reuters Pictures
Odpri galerijo
Jennifer Lopez je nazadnje zaigrala v filmu Prevarantke na Wall Streetu. FOTO: Phil Mccarten/Reuters Pictures

Ameriška igralca Jennifer Lopez in Armie Hammer bosta zaigrala v akcijski komediji z naslovom Shotgun Wedding. Film bo nastal po scenariju Marka Hammerja in Liz Meriwether, na režiserski stolček pa se bo usedel Jason Moore. S snemanjem bodo začeli prihodnje leto.   

Slavna igralca bosta upodobila Darcy in Toma oziroma par, ki povabi svoji družini na poroko. Stvari se zapletejo, ko ženin in nevesta postajata vedno bolj nestrpna, pravi pekel pa se začne, ko vse svate vzamejo za talce, piše filmska revija Variety.


​Dokler ju smrt ne loči​


​Protagonista morata v smešni adrenalinski pustolovščini pod sloganom »Dokler naju smrt ne loči« ne loči rešiti pred smrtjo svoje domače, pri čemer je vprašanje, če se ne bosta prej pobila med seboj.

51-letna Jennifer Lopez je nazadnje zaigrala v filmu Prevarantke na Wall Streetu, za vlogo plesalke ob drogu pa je bila nominirana za za zlati globus.  Kmalu jo bo mogoče videti še v komediji, prav tako s poročno tematiko, Marry Me in v kriminalni drami The Godmother.

​34-letni Hammer je najbolj znan po vlogi v filmu Pokliči me po svojem imenu. Nedavno je zaigral v filmski priredbi knjige Rebeka, pod katero se je podpisala britanska avtorica Daphne Du Maurier. 

Komentarji: