Kraljica in Meghan sta se odlično zabavali (FOTO)

Meghan Markle je opravila svojo prvo kraljevsko dolžnost sama, brez moža, princa Harryja. Ji je pa družbo (oziroma ona njej) delal nihče drug kot britanska kraljica Elizabeta II.
Fotografija: Meghan in krlajica se odlično razumeta. FOTO: Danny Lawson/AP
Odpri galerijo
Meghan in krlajica se odlično razumeta. FOTO: Danny Lawson/AP

London – Elizabeta II., ki je na prestolu že 66 let, je najnovejši članici britanske kraljeve družine pokazala, kako se opravlja kraljevske dolžnosti. Vojvodinjo sussexško je vzela s seboj v Cheshire, kamor sta odpotovali z vlakom.

Dvaindevetdesetletna Kraljica in 36-letna žena njenega vnuka Harryja sta se med ogledom gledališke igre odlično zabavali - Meghan se je večkrat prešeno smehljala ob kraljičinih besedah - in sta kot kaže v zelo dobrih odnosih. Skupaj sta odprli nov most, srečali pa sta se tudi s sirskimi begunci.

Meghan je s kraljico prvič na kraljevski dolžnost manj kot mesec dni po poroki s Harryjem, kar je precej prej kot je bilo to pri Kate Middleton. Žena princa Williama je kraljico prvič brez moža spremljala približno 11 mesecev po poroki.

Kraljica je nosila svetlo zeleno obleko Stewarta Parvina. Zeleno barvo je izbrala v spomin na žrtve požara v stolpnici Grenfell pred letom dni v Londonu. Meghan je za to priložnost izbrala francosko modno hišo Givenchy, ki je izdelala tudi njeno poročno obleko.

Komentarji: