Naomi Watts iz skrivnostne Zmajeve hiše

Predzgodba Igre prestolov bo, večina drugega je neznanka.
Fotografija: Ni znano, katero vlogo bo igrala Naomi Watts, vendar naj bi njen lik imel pomembno vlogo pri skrivanju temačne skrivnosti.
FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Ni znano, katero vlogo bo igrala Naomi Watts, vendar naj bi njen lik imel pomembno vlogo pri skrivanju temačne skrivnosti. FOTO: Reuters

Igralka Naomi Watts bo, kot kaže, nova zvezda peripetij iz Igre prestolov. Televizijska hiša HBO je potrdila snemanje predzgodbe priljubljene fantazijske televizijske nadaljevanke, v kateri bo občinstvo spremljalo družino Targaryen več sto let pred dogodki iz nedavno končane TV-serije.

Nova nadaljevanka se bo imenovala Zmajeva hiša, njeni producenti so George R. R. Martin, avtor knjižne serije Pesem ledu in ognja, po kateri je nastala Igra prestolov, Ryan J. Condal in Miguel Sapochnik. Pilotno epizodo z oskarjevko Naomi Watts so posneli poleti na Severnem Irskem. Prejšnji teden so mediji pisali, da naj bi HBO odpovedal novo serijo, čez nekaj dni se je to očitno spremenilo.

Po poročanju Varietyja še ni znano, katero vlogo bo igrala oskarjevka, vendar naj bi njen lik imel pomembno vlogo pri skrivanju temačne skrivnosti.
 

Dolga pot do slave


​Enainpetdesetletna igralka, ki se je rodila ter odraščala v Veliki Britaniji in Avstraliji, zaslovela pa v ZDA, ima za seboj več kot tri desetletja dolgo kariero, a je zaslovela šele z vlogo v psihološkem trilerju Davida Lyncha Mulholland Drive iz leta 2001. Leto zatem je igrala v priredbi grozljivke Prstan, nato pa v 21 gramih Alejandra Gonzáleza Iñárrituja ter dobila oskarja za glavno vlogo.

Igrala je še v King Kongu (2005), Nemogoče (2012), Birdmanu (2014), komediji St. Vincent (2014), med njenimi zadnjimi vlogami je glavna v filmu Luce, ki je bil premierno prikazan septembra. Čeprav je trajalo več kot dvajset let, da si je ustvarila ime, velja Naomi Watts za eno od najbolj prepoznavnih imen v ameriški filmski industriji.

Kljub vsej pozornosti, ki ji jo namenjajo mediji, ji je uspelo ohraniti zasebnost. Z ameriš­kim igralcem Lievom Schreiberjem, s katerim je bila poročena od leta 2005 do 2016, ima dva sina.

Komentarji: